Turkish Airline nocleh zdarma
AHoj,
v některých článcích (např. smazáno – fake) jsem našel info, že Turkish airlines nabízejí při nočním přestupu nocleh v Istanbulu zdarma. Na stránkách dopravce jsem ale nic k tomuto nenašel. Nevíte někdo, jestli to stále platí?
Díky
Mělo by to platit a podle toho co jsem zjišťoval naposled, tak musí být hlavně dodržena nemožnost letět jiným letem. To znamená, že pokud bylo možné přileťet do Istanbulu později a nevznikla by taková dlouhá pauza, tak hotel nedají.
Díky, už se mi k tomu podařilo něco najít :)
Po delsi dobe (od letu v eco VIE-ISL-GRU ve 2016) se opet zadarilo mit narok na nocleh v hotelu zdarma behem letu v biz MAD-IST-KRK.
Minule roky behem prestupu v IST z/do PRG, VIE, BUD nekam/odnekud bohuzel narok na nocleh v hotelu zdarma nevznikal, nebot je na techto linkach mnohem vyssi frekvence letu nez prave z/do IST do/z nove destinace KRK.
Pokud jste uz centrum Istanbulu indiviualne nebo v ramci Touristanbul navstivili je rozhodne nocleh v hotelu zdarma skvelou volbou. Pobyt v nem muze byt klidne od vecera/pulnoci do 2pm nebo az treba do 6pm, zalezi, kam a kdy se zrovna leti.
Napriklad v hotelu Sheraton Marriott Bonvoy v Esenyurt zapadne od Istanbulu se v ramci ubytovani podava hojna buffetova snidane, obed a la TK carte, volny vstup do wellness se saunami.