Akční letenky v byznys třídě
cali napsal(a):To je v pořádku, dle MH je to Business Suite a booking class A, pokud máš let opravdu operovaný EK, měl by to být first class.
Jj. Pak jsem to našel. Mám už i seating na emirates. Tak uvidíme. Kupoval jsem na student agency. Takže pro me úplně ok
No úplně ok to rozhodně není. Tohle není error Emirates ale MH, tozn. rozdíl mezi skutečnou cenou a tím co lidi za tyhle chybové latenky zaplatili by musely MH uhradit ze svý kapsy. Vzhledem k tomu, jak dlouho byla akce na živu to velmi hrubě odhaduju minimálně na desítky mega (v Kč), spíš stovky.
Breathe napsal(a):No úplně ok to rozhodně není. Tohle není error Emirates ale MH, tozn. rozdíl mezi skutečnou cenou a tím co lidi za tyhle chybové latenky zaplatili by musely MH uhradit ze svý kapsy. Vzhledem k tomu, jak dlouho byla akce na živu to velmi hrubě odhaduju minimálně na desítky mega (v Kč), spíš stovky.
Ok myšleno ze nekupovano přes pochybne OTA.
Ja som nadranom kupil cez Orbitz za 960 toto zo Singapuru s tym ze sa to da do 24hod vystornovat ( C Singapore v A350 + F Emirates v A380 )...uvidime co sa bude diat :)
Tady jde o to, jak to MH udýchá, protože ti mají černého Petra. Také mám sazeničku hluboko v záhoně:-)
este by to chcelo niekedy na jesen/zimu first Etihad kludne niekde zo Skandinavie cez CDG alebo LHR za cca 2,5k ( prinajhorsom aspon tam v F a naspat v C ) a budem na tento rok spokojny :D
Trošičku mimo téma, ale okrajově související - zatím jsem vždycky do salonků vstupoval na kartu. Tentokrát poprvé poletím v business, salonek v Londýně, Manile a HK bych měl mít jen "na letenku". Jak to funguje? Na recepci příslušného salonku ukážu boarding pass v C a slečna mě s úsměvem pustí dovnitř?
sonic napsal(a):este by to chcelo niekedy na jesen/zimu first Etihad kludne niekde zo Skandinavie cez CDG alebo LHR za cca 2,5k ( prinajhorsom aspon tam v F a naspat v C ) a budem na tento rok spokojny :D
No podle dnešního příspěvku na FT by aktuálně měl být OSL->SIN s Etihad v F tam i zpátky (kromě legu OSL - CDG) za $3.1k, ale blíž jsem to nezkoumal.
O tom SIN s Etihad F viem, ale tam som pracovne cca 3-4x do roka takze tam by ma to za danu cenu moc nelakalo...ved aj preto som teraz zobral ten Emirates F lebo mi to sadlo do terminu pracovej cesty.
No David, budem musiet pockat este raz na podobny post, dokonca prave tie letenky by som potom potreboval pre dvoch a idealne do SYD :) ( ak vyjde teraz ten Emirates F, tak po skusenosti s Qatar F tiez do SYD mi bude chybat z trojky z Perzskeho zalivu iba Etihad )
To MH Fko porad drzi jo ? To fakt koukam..
Jinak ten Etihad z OSL neni zadny terno ale standardni cena ktera naskakuje nekolikrat za rok, nicmene je v tom vetsinou zadrhel v podobe Ckovych legu...
Navic s EY je to jak AZ - je otazka jestli jeste najare vubec jeste zasejou :)
Mě dneska přisla nabídka od Malaysia na upgrade prvního úseku DPS-KUL do C. Další úsek KUL-DXB ve F pořád drží.
[citace="Tomáš"]
Mě dneska přisla nabídka od Malaysia na upgrade prvního úseku DPS-KUL do C. Další úsek KUL-DXB ve F pořád drží.
[/citace
Tak to je i tak slušne. Škoda sakulajda, ze jsem to prospal :(
mne ziadnu ponuku neposlali, asi ma nemaju singapurci kam z toho C uz presunut :D Btw letenka drzi, ked pozeram seating na dany let, 4 miesta v F su este volne :)
Mimochodom ked sme spominali Skandinaviu, Singapur a podobne, Qatar ma opat zaujimave ceny v C do Azie, napr :
OSL-SIN-ARN od 1370e ( celkom zaujimave su este kombinacie s BKK a HKG )
ARN-SIN-ARN od 1440e
OSL-SIN-OSL od 1490e
Mozno tam este nieco z Azie bude, ale aktualne nemam cas sa v to hrabat
Asi to CNX nevedia bohvie ako rozlietat :)
...inak kto chce vyskusat QSuites a nevadi mu presun v ramci Azie do Singapuru, tak na OJ letenke nech zada vzdy spiatocny let do Europy SIN-ARN...SIN-DOH lietaju A350 QSuites a zda sa mi ze uz aj na trase DOH-ARN je QSuites. Ked pozeram kalkulaciu ceny letenky, tak spiatocny let SIN-ARN vacsinou nacenuje v C v prepocte pod 500€ ;)
OSL-CBR a naspat SIN-ARN pozeram 1690€ ( SYD-SIN lieta Jetstar a Scoot za cca 100-120€ ). Alebo potom OSL-CBR-ARN za 2000€ ...mozno sa s tym bude dat nieco robit :) ( teraz sa v tom este vrtam a je tam dost moznosti ako sa dostat do Austalie v biz pod 2k € )
Posledni dobou to je spousta zajimavejch akci co da nakombinovat, bohuzel jsem minimalne do leta grounded s druhym ditetem, budu si muset ulovit pro radost neco o prazdninach, abych si spravil chut.. :)
Na turn left for less bylo hezky J na westcoast za 1000 liber s OW.. Takova ta klasicka skakacka pres US..
kickass1 napsal(a):Posledni dobou to je spousta zajimavejch akci co da nakombinovat, bohuzel jsem minimalne do leta grounded s druhym ditetem, budu si muset ulovit pro radost neco o prazdninach, abych si spravil chut.. :)
:) Jak já ti rozumím. Nám se loni v létě narodilo první (proto jsem se tu taky pěkně dlouho neukázal :D ) a letos jdem stavět barák, takže jsem byl naposledy loni v březnu v Barceloně na fotbale a teď jsem koupil business s tou Air Serbií do NY na NHL. Na tři dny v USA a šup zase domů přebalovat a vydělávat na dům. :)