Akční letenky v byznys třídě
Zkouší někdo tuhle nebezpečnou kombinaci fake OTA + Alitalia? Z Německa do Tokia za 12.200 Kč (A320 + B777)
Minule to byla chyba aerolinka, která se k tomu postavila správně – rerouting nebo full refund.
Teď je to chyba agentur, což aerolinku nezajímá. Otázkou jak k tomu budou přistupovat agentury a jak dlouho dokáže ve vzduchu létat Alitalia.
Jaké OTA poslaly etix – drží? Zkusil jsem flugladen.de v 19:30 a už bylo pozdě, nic nedorazilo.
David Eiselt napsal(a):Travel2be za 11 min (22:37) od rezervace, jinak velikonční termíny jdou stále.Jaké OTA poslaly etix – drží? Zkusil jsem flugladen.de v 19:30 a už bylo pozdě, nic nedorazilo.
Tak jsem ještě stihl taky dát gól ve 22:15 na zářijový termín přes Travelgenio za 500 € + 50 € fee. Nakonec ale z Frankfurtu, Mnichov mi to už nebralo.
úplný OT, ale vysvětlete mi někdo jak je možné, že většina kiksů a errorů je vždy u ALITALIE :) ... taky jsem s nima jeden error proletěl ... ale ruku na srdce > jsou děsní :-D v každém, směru zajebat kufr to jsem jaktěživ nezažil a neslyšel :-D
Za sebe se musím Alitalia zastat, proletěl sem před 2ma rokama error do Jižní Koreje, kde sem zpátky potkal Dejva s Prokym, a dále pak lety do Milána a Londýna, je pravda, že to bylo v premium economy, servis byl standartně dobrý, lety na čas, žádný problém si nevybavuju, stjejně tak dobrý jídlo na úrovni tureckých aerolinek a zábavní systém fungoval precizně.
U této akce mě trochu znervozňuje, že jedinné zobrazení, že se jedná o tarifní třídu "C", je v systému Travel2be, na Amadeusovi a u Alitalia to není nikde vidět, žádný "C" , žádný slovo business. Když jsem včera zkoušel před nákupem zadat třídu premium economy, házelo to úplně stejný ceny, tak aby nedošlo na snížení do této cestovní třídy.
Jestli jsi nakoupil, udělej si seating na airfrance.de s eticket číslem. Vše se hází do byznysu. Víc mě děsí ten klid okolo celé akce...
To jsem udělal, no a na Saudi to zas místo "C" vyhazuje "J", což je stejná byznys class i se stejnou náloží mil, jen zas ta odlišnost.
jinak v aktuální sale jak píše kolega vedle, z PRG nejlépe vychází CAN za 38k (A380) popř DEL za 40 (787)
Ruší to flugladen a jeho další odnože (cheaptickets)... Taky mi dorazil stejný mail, na nevystavenou letenku. Budu doufat, že mé nejdražší letenky za 500 € uniknout robotovi zkázy a zůstanou vystavené :)
Na Airfrance i Checkmytrip jsou všechny lety zrušené a pod nima vidím nové přebookované lety do economy, Travel2be zatím nic. Má smysl posílat skeny obrazovky při objednávání nebo rovnou zažádat o vrácení financí?
Z Amsterdamu na Velikonoční ostrovy v Céčku za 43 tisíc (Delta + LATAM)
pro OW flyery, stále funguje CAI-HNL okolo 1700$.. cai z celého srdce nenávidím ale "you can't beat the price" a BA létá z nového T2 takže jsem in na říjen