Akční letenky v byznys třídě
Doma lemtáte z německé helmy a vypili byste koze pití a tady najednou hogofogo s alkoholem za desítky eur:-)
Mám za to, že na voucher od PAL se dostaneš jen do Aspire. Viz https://www.philippineairlines.c...ernational
Ted ste me trochu vydesili, jestli nekde existuji horsi salonky nez v Praze, tak asi misto litani Ckem zacnu jezdit stopem :)
A jdu si nalejt trochu ohnivy vody do Nemecky helmy, zitra me ceka brzke vstavani na plebejskou economy s Luftwaffe.. :D
tonic napsal(a):Ja velmi nemozem porovnavat, ale v BTS ma vzdy potesi 10 rocny Ararat. 50 plus flaska to nie je, ale zase to nie je ani Trencianske Hradne
Kilecko napsal(a):10 rocny Ararat na BTS vravis? To je jeden z naj alko v pomere cena/vykon, to si asi predsa len poriesim tu vyssiu kreditku v mbank ak ma to napadne v dohladnej dobe (a plati to tam teda na vstup)
Taky jsem nebyl žádný nadšený fanoušek salonků. Ale můžu ti to Kilecko vřele doporučit. Zvykneš si rychle:). V některých saloncích mají i 12-leté chlasty, ale já si dávám raději vínko a šampáno, protože jsem rumový a to je většinou velká bída. Nejde ale o chlast, ale o pohodu při cestování, obzvláště s rodinou, kafíčko, zákuseček, výhled na letadla. No proč to nevyužít, když ta možnost je. A podotýkám, že nejsem žádny nalej - vylej, aby mě zase nějaký troll nenařkl.
kickass1 napsal(a):Ted ste me trochu vydesili, jestli nekde existuji horsi salonky nez v Praze, tak asi misto litani Ckem zacnu jezdit stopem :)
Já teda žádný salonkový mág taky nejsem, ale pár jsem jich navštívil (hlavně v Evropě a USA) a horších salonků než MC či Erste je opravdu kopec, a to i na mnohem větších letištích než je PRG :)
salonovi soudruzi cestujici po Cine mi snad daji za pravdu, že úroveň salonků na letištích v Číně nepřekoná nic. nealko drinky, přeplněné lidma, bordel, na jídlo nejčastěji instantní nudle, které si sami zalejete. (Beijing, Pudong, SHA, Dalian, Hangzhou). Jeden humus vedle druhého.
ano, mám pifku na Čínu, Číňany a a vše čínské. Léty nabytá zkušenost. Hovada! Ani jejich bohatá kulturní historie a ještě bohatší budoucnost mě neobměkčí
Tak já třeba mám aktuální zkušenosti s HNA Club loungemi (domestic Xian, Peking, international Xian) velmi dobré - super teplé jídlo celý den, po každé ! návštěvě člověka uklízela slečna toaletu, solidní výběr alka, za mě super.
Teď zrovna na LHR čekám na boarding do Manily a míle jsem nechal dát na Etihad. Mělo by jít za cca 25k koupit PRG - ICN v C jedním směrem pokud to ČSA nezabalí :D
Koukam ze BA ma akci v F z Prahy, je tam spousta destinaci East / West coast za <70k czk.. O neco levnejsi jsou dalsi mesta, ale zadny zazrak..
Leoš Literák napsal(a):Co s mílemi z C akce do HKG? Jdou použít buď u domovské PAL, nebo Etihad a Nippon.
Trochu som sa na to hlbšie pozrel a vyšiel mi z toho Etihad. Prinajhoršom sa tie míle dajú v pomere zhruba 1 míľa = 0.0066$ previesť na virtuálnu VISA Reward kartu a použiť napríklad na nákup v Alze :)) Vychádza to plus mínus 120 dolárov za tých 18 458 míľ.
Prípadne tých 25.000 za oneway PRG - ICN v C je tiež jeden z top dealov, tam som ale nepozeral reálnu dostupnosť a výšku doplatku.
David Eiselt napsal(a):AUH–CMB–CGK za 2 355 AED (14 500 Kč). Hodí 560 tier points do BAEC :)
Hmmm, to bych si nechal libit :)
MU ma klasicky sale z PRG - zajimave jsou Japonske destinace za ceny od 35k czk +, Sydney za 45k a hromada klasickych destinaci za rozumne ceny, ale uz jsem nenasel zadnou velkou bombu.. Da se najit na skyscanneru, neni dostupne pres matrix.. ;) Napr. v kvetnu spousta terminu..
Z Prahy lita do Shanghai A330 - 200 ve verzi 33H, tzn. herringbone seating, zadna srajda:
https://www.seatguru.com/airline...200_V3.php
Pokud najdete neco zajimaveho, hodte to sem..
Doma lemtáte z německé helmy a vypili byste koze pití a tady najednou hogofogo s alkoholem za desítky eur:-)
Tohle téma mě zas a znovu pobaví, plně se ztotožňuju s Cali :-)
Tak jeste nekdo nejakou blbost do tretice ? :D Ze by se uz rozjela obvykla hra o nejmin relevantni prispevek roku 2019 ?
+ zkousim si hrat s tim TAP MEGAPROMO50 - pry sou OW J letenky do US od 300e :)
EDIT: PRG - BOS za 30k v businessu..
PRG - YYZ (Toronto) za 28 550czk