Me se nechce do Kolumbie, nicmene do Singace to je zase pro zmenu *A, kterou nesbiram.. :) Neco mi rika, ze v dalsich tydnech ulovim do 1500ecek nejaky Fko, takze jeste chvili pockam :)
Asi mě ovlivnila dnešní novinka, že musím zrušit Neapol, ač je tam pouhých 17 nakažených. Jako OSVČ po návratu do karantény na dva týdny fakt nemůžu. Můžu doufat, že zákaz nebude trvat věčně, ale jak dlouho, sakra? Věšteckou kouli nemám, a že bude hysterie až tak brutální, to by mě fakt nenapadlo...
Zrovna jsem to chtěl taky koupit a pak jsem si uvědomil, že v tu dobu mám letět na služebku do Keni. No mohl bych se hodit marod :-). Kdo se mě ujme, když to koupím? Nemám s kým letět toho 24.9. - 3- 10.
Zrovna jsem to chtěl taky koupit a pak jsem si uvědomil, že v tu dobu mám letět na služebku do Keni. No mohl bych se hodit marod :-). Kdo se mě ujme, když to koupím? Nemám s kým letět toho 24.9. - 3- 10.
Tak jsem uvažoval, ale odrazuje mě ta Itálie, je vidět podle odletových letišť, že to není chybka, ale nějaké podivné promo, což má samozřejmě pro i proti. Více se mně líbí ten SIN...
Tak jsem uvažoval, ale odrazuje mě ta Itálie, je vidět podle odletových letišť, že to není chybka, ale nějaké podivné promo, což má samozřejmě pro i proti. Více se mně líbí ten SIN...
Jo vypadá to, že to chyba není. Taky bych spíš ten SIN, ale tam to asi je chyba Tripairu, což dle mého nevěstí nic dobrého. No pokud bys do toho šel, klidně se připojím?
Edit: Tak jestli dobře vidím, tak už to opravili (SIN)
Itálie není momentálně nic moc, ale do konce září daleko.
A ted jsem si uvědomil, že do té Keni letím až koncem října a ne v září, takže mě to fakt láká. Jen asi manželka nebude nadšená, obzvláště když se vracím 19 září z Korfu :-). Ale jak píšu nemám s kým letět. Ne že by to byl nepřekontelný problém, ale španělsky neumím.
Edit: Baco jsi tu? Nechceš se přidat?Aspon by jsme vyzkoušeli jak nám to spolu jde a natrénovali na ty Moluky :-)
V čem je zrovna přelom září a října zajímavý termín? Nějak více se mi zamlouvá ten listopad do hor a koloniálních měst mezi Bogotou a Bucaramangou, pak fest v Cartageně, i San Andres na 3-4 dny možný nakombinovat.
Pro Moraváky, kdyby nenavazoval let do Milána, Říma, tak to jde i přes noc busem do Benátek (pokud nebudou zavřené hranice). Doufejme, že od léta bude již Itálie uzdravená.