Ja som pre istotu kúpil až na koniec januára 2021. :)
Myslíš, že to nie je chyba, ale že je to nejaká úmyselná akcia? To by nebolo zlé (chybku môžu rušiť, skúšať downgrade a podobné)
No spis bych to viděl na chybu, ale tezko dneska rict. Každopádně si myslim, ze toho bude postupem času víc. Ale jsou to jen odhady. Věsteckou kouli nemám :-).
No ja se priznam, ja sem to koupil pro celou rodinu (2 dospely, 1 dite, 1 infant) na 14 dnu na Hawai.. Docela smutne ze 14 dnu potom letim PE s celou rodinou na 14 dnu na Floridu :D :D :D To sem to moh rovnou stahnou z HNL do MIA a nemusel se crcat s harantama 4x pres ocean :D
Na Hawaii sem se chtel podivat uz dlouho, zejmena po tom, co tady spousta lidi psala ze Hawai byla top co videli - bude jen klasickej beach zewling a 1-2 maly vylety.. ;)
Uz je to kazdopadne pryc, je to preceneny na 56k/os - zaplatil sem to svoji World Credit kartou od CSOB, chargeback uspesnost zatim 100%, kdyby OTA zkusili nakou levarnu (koupenou pres mytrip)..
Uvidíme jestli vydrží. Určitě to nebylo promo, protože už jsou ceny opravené. Kupoval jsem přímo přes Delta ten Business Refundable, tak snad to případně pokryje i případnou nepříznivou situaci. Oba směry mám novou Delta One Suites, tak by bylo dobré, kdyby to vyšlo.
Co jsem viděl kombinace s Westjet, tak tam byly ty dva lety economy.
Me to ukazuje oba lety business - je to operovane 737-800, kde by podle internetu meli byt k dispozici (datum nevim) docela slusna nova sedadla.. Akorat u KLM sem si uz booknul vsechny sedadla, ale u Westjetu mi nefunguje booking ID, takze nemuzu najit svoji rezervaci, abych se mrknul na cem budeme sedet..
Nesměle se koukám po alternativě za zrušený let s CA a ve stejném termínu, tedy 1.-10.5 BUD-HNL za pěkných 12.260,-Kč v kombinaci KL/AF. Termínu hafo + další US destinace.
Kdo jste kupovali přes Deltu, došel vám hned email s rezervací ? Když jsem dal zaplatit, tak se po chvíli web vrátil zpět na výběr letů. Blokaci na kartě ale mám. Tak teď těžko říct, jestli to prošlo nebo ne :D
Kdo jste kupovali přes Deltu, došel vám hned email s rezervací ? Když jsem dal zaplatit, tak se po chvíli web vrátil zpět na výběr letů. Blokaci na kartě ale mám. Tak teď těžko říct, jestli to prošlo nebo ne :D
Ahoj, stejný problém jsem řešil min pátek. Strhlo mi to z karty (blokace), ale letenky nikde. Zavolal jsem na deltu (225 439 798) a letenky zaslali obratem.
Ahoj, stejný problém jsem řešil min pátek. Strhlo mi to z karty (blokace), ale letenky nikde. Zavolal jsem na deltu (225 439 798) a letenky zaslali obratem.
Když jsem si naklikal stejnou rezervaci znovu, tak tam byly volné i sedačky, které jsem si předtím vybral. Rezervoval jsem to znovu a letenky se už vystavily. Když vyhledám rezervaci podle čísla karty, tak mi to najde jen jednu. Tak snad jsem to koupil jen jednou :)
Já takhle kupoval LATAM v J, přes Chillskou mutaci jsem došel 2x k platbě a pozadaní všeho to hodilo kolečko a spadlo to, tak jsem to koupil přes jinou mutaci, no prdel se mi na chvíli sevřela :D Ale vzalo to jednou pouze platbu. Ale mě to sedačku hned uvolnilo, kterou jsem kupoval, ale kolega je měl blokované pořád...
Uvidíme. Bohužel čím déle to drží, tak šance klesá.
na eticketu mam booking class I, coz je podle webu delty deeply discounted business class. To nasvedcuje tomu, ze se nejedna o chybu a mohlo by to vydrzet