Akční letenky v byznys třídě
Qatari jsou v business fakt pecka a to co jsi sem hodil je skvělá cena, kdybych měl na to čas, tak o tom uvažuju.
Letět v byznys třídě a být rád za krátký přestup? Tady něco nehraje :D Lítáš byznysem každý víkend?
Co salónek v Dauhá? Na cestě zpět či tam využít stop–overu? Dá se s tím pohrát víc :) Jen Šanghaj není moc lákavá destinace no... nebo spíš není tolik profláknutá, aby hrála s cenou.
Tak člověk nemusí zůstat v Šanghaji, pokud nechce a ta cena je super s Qatarem kamkoliv :)
Jinak Dave má pravdu Al Mourjan je asi to nej mezi business class loungema vůbec. Jinak stop-over v Doha je fakt jen pro nadšence do měst typu Dubaj.
David Eiselt napsal(a):Já myslel, že pointou business třídy je vyšší míra pohodlí (nejen) za letu a k tomu bych řekl že patří i snaha trávit po letištích pokud možno co nejméně času...?Letět v byznys třídě a být rád za krátký přestup? Tady něco nehraje :D.
To jo, pokud jsi spěchající byznysmen pro kterého je čas peníze.
Pokud jsi fanoušek, tak se chceš nechat rozmazlovat co nejdéle, pokud už si připlatíš za byznys třídu.
cas jsou penize. i v nejlepsim business lounge je to pro me o ztrate casu. jakykoliv prestup na jakemkoliv letisti je pro me minus a zbytecna onanie. stopover v doha me laka asi jako dovolena s fisherem v hurgade. kazdy to ma jinak. let je vzdy presun z bodu A do bodu B. Vyhody byznysu vidim v priority check inu a priority lanes, velka postel a super zradlo. v horsim pripade se do bodu B dostane pres bod C a mozna nekdy D...
Letim nakonec 6.12 - 14.12, kdyby se chtel nekdo pridat, at napise zpravu ;) Jsou tam jeste dve mista. Cena 26040 koupeno primo pres QR
Není to úplně mela jako byla Šanghaj, ale Bangkok za 33 tisíc http://www.anrdoezrs.net/links/6...-sale.html
Daniel napsal(a):cas jsou penize. i v nejlepsim business lounge je to pro me o ztrate casu. jakykoliv prestup na jakemkoliv letisti je pro me minus a zbytecna onanie. stopover v doha me laka asi jako dovolena s fisherem v hurgade. kazdy to ma jinak. let je vzdy presun z bodu A do bodu B. Vyhody byznysu vidim v priority check inu a priority lanes, velka postel a super zradlo. v horsim pripade se do bodu B dostane pres bod C a mozna nekdy D...
+1 K tomuhle se každý musí propracovat, většinou věkem a zkušenostmi, při prvním longhaul letu v roce 95 do USA jsem se taky těšil a chtěl v letadle strávit co nejdéle, o 27 let, 500 letů a 750 000 mil později už člověk pochopí, že čas jsou peníze...
Bangkok s qatarem v C za 33 je velmi dobra cena, ale uz mam nakoupeno a poprve poletim naprimo z Vidne s Eva Air, "bohuzel" jen v PE. S qatarama jsem jeste neletel A380, tak bych pasnul po pripoji do BKK na kridlech A380, bytjejich B777 je velmi krasny a pohodlny. Ad litani v byznysu. Poslednich 8 let travim v letadle a na prestupech tak 25-30 hodin mesicne, 12 mesicu roce. Drtiva vetsina Ryanair po Evrope, 3-4 longhauls a year. Mam postavu oduleho basketbalisty, coz je dalsi duvod proc radeji priplatim na longhalech a doletim "skoro odpocaty" a ne rozmrdany jak ciganska hracka. Ma zada mi dekuji jeste nekolik dnu po priletu a spotreba analgetik vyrazne klesla. A fakt radeji chodim na letiste na posledni chvili a usetrim si i navstevu letistniho salonku (pokud na nej mam narok). V letadle par rychlych ginu, spunty, skraboska a dobrou noc. A ano, prosim vzbudte me na zradlo pred pristanim. Zatim mam rekord asi 9 hodinoveho prestupu v doha. Rodinka pospavala v tech family room na sedackach a ja se trapil v restauraci na Heinekenech a Fosterech. totalne zamrdany cas a cloveka jeste tou nudou opousti elan a radost. Holt doha neni pivarum raj. Neprekvapive.
Daniel napsal(a):Pokud to není tajemství, kolik tě přišla ta PE s Evou?naprimo z Vidne s Eva Air, "bohuzel" jen v PE.
2371 eur za 3 dospele, cili cca 20k. asi by to slo niz, ale byl jsem neflexibilni, bo zena mi dala termin odletu a priletu. odlet patek 16.3. navrat nedele 1.4. Bookoval jsem to puvodne v prasecaku, ale PE sla za priplatek kolem 100eur za segmet per osoba. Tak bylo poresene.
Já občas létám v byznys třídě na natáčení pokud se produkce rozšoupne. Ale poslední dobou se tam vždy najde někdo kdo to přežene s alkoholem a snaží se mě balit, že mě viděl na netu, že by měl pro mě práci, apod. Někdy je to dost nepříjemné. Ale výhoda je, že přiletím odpočatá a můžu jít rovnou na plac...
já tolik letů v C zase sebou nemám, takže je to pro mne pořád zážitek. Za mě je ideální mít na přestup tak dvě hodiny, abych pobyl i v salónku tak akorát, ale 4-5 hodin už je samozřejmě nesmysl.
Nejlepší dojem jsem měl zatím z mého prvního letu v byznys třídě CDG-CUN s AF, a pak samozřejmě v A380 s KE (Paříž-Soul), naopak AM v 787 na mě působila o trochu hůře....Každopádně pokud bych měl dát třeba o 15 K za letenku více proti ekonomické třídě, tak to dám raději do hotelu, nebo zážitků na místě...Navíc to je většinou vlastně krát dva, takže 30 tisíc...ta cena /výkon, za dejme tomu 10 hodin letu ve srovnání třeba s tím hotelem (+ 30 tisíc na ubytování), to je podle mě jasná volba......Takže C beru jen pokud je za cenu dražší ekonomické třídy :-). Zatím se mi v business podařila jen Kuba, JV Asie, Mexiko.
Pokud to neplatí firma, tak pro mě má first/byznys třída minimální význam. Asi to nedokážu plně ocenit. Jediný reálný přínos vidím to ploché lůžko. Ostatní je jen předražený marketing. Priority boarding? - v čem je reálný přínos? Zábavní systém? - raději vlastní notebook, jídlo/pití - ve vybraných restauracích lze sehnat i lepší a za zlomek ceny. Více zavazadel? - krámy netahám, stačí kabelka. Amenty kit krámy? - kosmetiku mám vlastní. A místo salonku mohu při přestupu na letišti zajít do libovolného baru nebo restaurace.
Za příplatek oproti economy si raději koupím pobyt ve Svatém Mořici, nebo Davosu s výbornou kuchyní, wellness a týdenním skipasem. Ale je fakt, že na lyžích a snowboardu se za týden dokážu tak zřídit, že je to jako bych dal v economy cestu kolem světa.
padrino11 napsal(a):hele Padrino, celkem se divím, že ti jako metrosexuálovi nevadí se mačkat s rolnictvem vzadu v economy ?Pokud to neplatí firma, tak pro mě má first/byznys třída minimální význam. Asi to nedokážu plně ocenit. Jediný reálný přínos vidím to ploché lůžko. Ostatní je jen předražený marketing. Priority boarding? - v čem je reálný přínos? Zábavní systém? - raději vlastní notebook, jídlo/pití - ve vybraných restauracích lze sehnat i lepší a za zlomek ceny. Více zavazadel? - krámy netahám, stačí kabelka. Amenty kit krámy? - kosmetiku mám vlastní. A místo salonku mohu při přestupu na letišti zajít do libovolného baru nebo restaurace.
Za příplatek oproti economy si raději koupím pobyt ve Svatém Mořici, nebo Davosu s výbornou kuchyní, wellness a týdenním skipasem. Ale je fakt, že na lyžích a snowboardu se za týden dokážu tak zřídit, že je to jako bych dal v economy cestu kolem světa.
Anglie – Ekvádor v Fku za 24 tis. https://www.cestujlevne.com/lete...el_class=F
edit: už je to pryč
asi pred mesicem jsem se kamaradovi dival presne na tento let. bylo to za vice nez dvojnasobek a v C. na FT pomerne rusno ohledne teto akce. jeste ze nemam cas a penize, jinak bych dneska dumal co bych v te Kolumbii (sorry Ekvadoru, nakonec jsme se divali po levnejsich letech do Bogity)asi tak mohl videt.
Víme jak dopadají všechy F errory od BA. Škoda že to nebylo bookovatelný pod AA jako PRG-MEX před dvěma lety, o tohle jsem se ani nepokoušel
AA to čátečně honorovali, někdo obdržel cancel, někdo ne. Většina lidí ale nakoupila přes BA nebo OTA takže šťastlivců co to proletěli bylo velmi málo.
Vím pouze z doslechu, tehdy jsem byl dlouhodobě v Austrálii a tyhle dealy pro mě neměly význam. Každopádně od tý doby bych každej F error zkoušel bookovat právě u American, respektive American i British, pokud by to angláni zařízli. Pokud ne, proletěl bych oboje :D