Akční letenky v byznys třídě
OT: Citovat nejde jen predchozi prispevek a to proto, ze citovani predchoziho prispevku nedava smysl a jen zas*ra forum. Kdyz necitujes, je jasne ze odpovidas na predchozi post..
Rada výborná. Jenže když odpověď nestihneš poslat dost rychle, tak se mezitím uloží jiné. Takže ano, citaci u posledního příspěvku bych taky uvítal.
jokker napsal(a):Nejde citovat. Breath! Ty to sleduješ nějak dlouhodobě??? Ta cena se týká jenom z BUD ?
Sleduju. Budapešť je nejlevnější. Kromě zmiňovaných destinací má Finnair z BUD i Indii - Delhi za 35k Kč. Budapešť je taky bezkonkurenčně nejlevnější z celé Evropy pro lety do Číny, na letošní jaro byly letenky téměř kamkoliv do mainland Číny (s jedním přestupem) kolem 33k - s čínskými dopravci.
Take se mi posledni dobou postestily z/do BUD velmi levne lety:
- v rijnu 2023 slo o chybovku v BIZ s Finnairem do Kalifornie (LAX, SFO) za 226100 HUFnáglů (neboli 13870 Kc).
- v listopadu 2024 slo o vyhodnou cenu v ECO s Brussels Airlines do Ugandy (EBB) za 111900 HUFnáglů (neboli 6870 Kc).
S takovou se uz i ta delsi cesta do BUD vyplati!
Breathe napsal(a):[c
Sleduju. Budapešť je nejlevnější. Kromě zmiňovaných destinací má Finnair z BUD i Indii - Delhi za 35k Kč. Budapešť je taky bezkonkurenčně nejlevnější z celé Evropy pro lety do Číny, na letošní jaro byly letenky téměř kamkoliv do mainland Číny (s jedním přestupem) kolem 33k - s čínskými dopravci.
[/citace]Díky za odpověď. Číně a čínským dopravcům se vyhýbám raději si pár tisíc připlatím.Líbil by se mně právě ten Finnair , výborné by bylo kdyby se letělo v A350 s odměnou pár Avios (vím bude to málo, počet bude podle útraty).
Třeba za ten chybový Finnair BIZ (za necelých 14000 Kč) jsem dostal 37000 Avios u Iberie.
Těchto 37000 Avios jsem pak použil na ECO lety MAD-LIM, LIM-MAD s doplatkem jen necelých 7000 Kč (formou Avios&Money), tudíž celkově spokojenost.
Za nějaký plnotučnější BIZ přes 30000 Kč a více, by těch Avios bylo, jéje …
všiml si někdo včera tý chybky u OmanAir? předělávali GDS booking classy R z bizu do economy, takže to na chvíli nabízelo business za ceny economy. Já stihl koupit 2 letenky, ale pak už byla dostupnost menší a menší. Dneska se s tím roztrhl pytel na SF a dalších fórech. Zatím mi vše drží, ale jak znám OmanAir tak to bude na refund :) ... dneska ráno jsem bookl a už mi to dalo rovnou economy, takže jsem to rychle zrušil. (oceňuju booking.com za full refund do 24hod - na to že jsou od GoToGate, tak super výhoda!!)
to tady někteří říkali s Latamem furt dokola, mezitím jsem prolítnul 3x erorry v bizu do JA a zpět. :-) uvidíme, človek nic neztratí, tak jsem to zkusil.
Za mě Latam úplně ve zlatě... Žádný dopravce mně nenechal prolétnout chybku zdarma a ještě drobné zaplatil:-))) Ale WY vidím skepticky, to neprojde, klidně se vsadím.
jako já víceméně taky, ale dává mi naději, že předělávali všechny booking classy. Rko bylo business a od 27.4 je to economy.
A všechny letenky v Rku předělávají na P. Mně už svítí v rezervaci Business / P class. A podle jejich intranetu, to budou postupně převystavovat. Tak třeba se to ztratí :) viz. screenshot v příloze.
Vsadíme se o jeden z tvých ušmelených statusů? Hodil by se mi OW Emerald. :D