Berlín Tegel - přestup 50 min s Etihad
Krásný večer!
Už jsem se pokusila vyčíst něco v předchozích tématech o tomto letišti, ale přesto mi to nedá se ještě nepřesvědčit sama... Našla jsem fajn letenku na Jih Indie, kam se chystám ještě s alespoň šesti dalšími lidmi. Cesta by začínala v Budapešti a přelétali bychom do Berlína, kde bychom na přestup na let do Abu Dhabi měli pouze 50 minut. Dá se to stihnout? Jsou terminály Shenghenského prostoru a delších mezinárodních letů v Tegelu poblíž? Když by první let měl zpoždění a přestup jsme nestihli, musí nám Etihad zajistit nejbližší možný let do původně zaplacené destinace?
Předem děkuji za odpovědi!
To záleží na tom, jestli je to na jedné letence. Pokud ano, musí se o vás postarat a měl by vás posadit do prvního volného letu vašim směrem. Šest osob na to může být už docela problém.
Pokud je to na jedné letence, musí se postarat dopravce.
Terminál C na letišti Berlin Tegel pro lety v rámci Schengenu je ca. 10 minut pešky od hlavního terminálu. V hlavním terminálu je pasová kontrola a bezpečnostní kontrola před každým gate (východem). Pokud letadlo přletí do Berlína na čas, tak to lze stihnout.