Turkish airlines
Turci nabízejí při přestupech v Istanbulu zdarma prohlídku městem.
Na výběr je dopolední, celodenní nebo odpolední program.
No aby to 24.h. před odletem nebylo nějaké přebrané navíc zpět nebudu mít možnost ani ten online check in.
Zatím jsem se na dálkových letech nesetkal s tím,že by nešel seating předem...no asi zkusím zavolat na tu pražskou pobočku..
Ano presne tak 24 hod pred odletom na ich web stranke robil som to pred par tyzdnami vsetko pekne funguje.
Pokud chceš víc jak 24 h. před odletem, zavolej na tu pražskou pobočku, vše rychle a bez probémů vyřízeno
Muzete prosim napsat telefon na onu prazskou pobocku? Mam k nim vice dotazu a telefoni cislo se mi nedari najit. Dekuji
Turkish Airlines Inc. | Czech Republic, Václavské náměstí 19, 110 00 PRAHA 1 | P +420 234 708 715 | F +420 234 708 718 | PRAGUE.INFO@THY.COM
Moje kamoška, která má lepší ceny než TK napřímo umí i seating, online check-in apod.zdarma k letence....seating let.spol. vždy může změnit libovolně (bez právního nároku)...infanti, skupiny, rodiny mají přednost.
Ahoj,
nepřijde vám, že Turkish Airlines mají na dálkových letech zoufale málo místa mezi sedačkami?
Mám za sebou 10 hodin v economy v A 330 a bylo to zoufalé.
Catering je naopak excelentní.
@Aubrno: Mozes poslat kontakt, kde su lepsie ceny ako na strankach TK?
Seating sa da urobit priamo na strankach TK v poslednom kroku, kde sa pisu udaje. Co som prekvapeny, napr. na spominanej A330 nie su vyblokovane exit rows, takze o nedostatok miesta na nohy sa bat na tom 10+hod lete nemusim. Ale ano, mas pravdu, ze A330 nie je uplne idealne lietadlo na long haul lety
Zabrousil sem na stranky TK (nahazovali nejake nove tarify 1.11.) a nasel sem tam par zajimavych promo-akci z Prahy:
PRG - AQJ (Aqaba - Jordansko) 2995 kc
PRG - HRG (Hurghada - Egypt) 2995 kc
PRG - ORD (Chicago, US) 12600 kc
Vice na jejich strankach zde:
www.turkishairlines.com/en-cz/flights-t ... ss=economy
Jeste neni spatny PRG - LAX za 14400 a super cestovni obdobi vcetne jara - je to az do rijna 2016 bez klasickych blackout period..
Covece nektery ty tarify pritom vidim v matrixu.. Je to divny..
Ta Hurghada je na TK i na Matrixu za 5.6k.. Porad lepsi cena nez 8k s TravelSerem, ale neni to zas takova pecka jako 3k Este me napada jestli to nebylo one-way - je tam nejakej poznamka na ty strance ze nektery tarify jsou jednosmerny, ze to je nejak oznaceny, ale nic tam nevidim.. Ta Aqaba je podle matrixu taky za tech 5.6k..
Koukal jsem na to, jak jsi to sem hodil a ty ceny jsou podle mě one-way, koukal jsem na tu Aquabu a nejlevnější zpáteční let byl za 220 E, což by odpovídalo.
Poradí mi někdo, kupuji letenku BUD -KL. Cenově jsou stejné jak od Turkish tak od Qataru, Která je lepší, spolehlivější, dík za info
Obě mají stejný termín, Turkish má v Istanbulu 1,5 hod. na přestup a zpět 2,5, to by neměl být problém, že jo? A Qatar, tam ty přestupy jsou delší, kolem 5 hodin. Chci odletět 8.12.2015 a vrátit se 11.1.2016 +- jeden až dva dny. Když koupím letenku přes Vás, jak se dají rezervovat sedadla, dík Dave
Zobral by som ten Turkish, lepšie prestupy, 5 hodín je akurát na to, že nestihneš nikam ísť, môžeš iba tvrdnúť na letisku. Inak ako písal Dave, budeš spokojný tak či onak.
ja by som tiez riesil Turkish, servis maju super a 5 hodin v Dohe sa neda toho moc co robit, kedze ani von z letiska sa neda ist bez viz.
Zkousel jsem nedavno cvicne naklikat letenky s TK PRG - MIA na unor a na tk.com to bylo vyrazne drazsi - nejlepsi presm momondo.cz -> tripsta - o tusim 2000 kc levnejsi.. Samozrejme zalezi na kazdem soudruhovi, jestli se mu vyplati ty penize usetrit a riskovat nejaky pofiderni web (resilo se tady uz nkrat)..
Ahojte všichni, maly dotaz.
Letim s tou super poslední akci PRG - IST - KIX. Cesta tam z prahy 7. února, dve hodiny na prestup v IST a 8.2 let do Jaonska. Ted mi z expedie pisou ze mi Turkush airlines posunuli let o 24h na 9.2.
Musim to akceptovat? Budu mit teda aspoň ubytovani zarizene od nich když to akceptuji?
Diky vsem.