Turkish airlines
preco nie, ked mozu lietat z Lvova a presne, nejaky errorcek by nebol zly, prip. celorocne v pohode ceny do JV azie aj z vychodneho Slovenska by boli fajn
hej, a ked tu linku aj trosku spropaguju, tam by to mohlo byt fajn. Spadova oblast je dost velka, severovychod Madarska, zakarpatska Ukrajina, juhovychod Polska a v pripade dobrej ceny uplne cele Slovensko a vdaka LE/regiojet aj Cesko
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, nakolik TA řeší velikost a váhu příručního zavazadla. Je povolen 1 ks příručního zavazadla o hmotnosti 8 kg a rozměrech 55 x 40 x 23 cm, moje zavazadlo má 58 x 38 x 22 cm. Kvůli 3 cm se mi nechce kufr odbavovat... Děkuji za rady.
Vedle se píše o tom, že při přestupech nad 4 hodiny se dávají voucery na jídlo. Výdej voucheru na infodesku.
Ahoj, prosím vás, už jste někdo letěl do Tokia tím Boeingem 777-300 ER? Mně teda Seatguru ukazuje, že někdy létají s Airbusem, někdy s Boeingem. Každopádně na ten Boeing jsou tam příšerný recenze ohledně místa na nohy. Díky moc.
Ten Boeing je kurva prostorný letadlo 300 ER je od nich největší 2 motorové, letěl jsem s ním několikrát jediný, co mi vadilo bylo, že se opěrky nedaly zvednout až do sedaček :/
Sent from my iPhone using Tapatalk
[odkaz smazán administrátorem]
Vzkaz admina:
Mandarinko, myslím, že ani na AL by nechtěli vidět link na naše fórum
padrino: Ty zrovna máš co říkat Čekal jsem, že z tebe bude seriózní člen fóra s užitečnými příspěvky, ale škoda mluvit
Ví někdo, zda je deka součástí amenity kitu v klasické ekonomické třídě, nebo si mám na long haul vzít svoji?
V ekonomicke tride zadny amenity kit nedavaji, ale deku ti daji.. Resp. byla na letu IST - MIA i zpatky jeste pred par mesicema
Otazka je jestli jste leteli oba stejnym letadlem
Ja letim pristi patek do DXB EK A380 business a jsem si skoro jisty ze to bude o dost jine nez business ve starych EK 777.. A to nemluvim jen o entertainment systemu
EDIT: A jestli chce nekdo jako suvenyr EK business amenity kit tak mi poslete zpravu
jj spokojny som bol, a najlepsie, ze napriek docela brutalnemu LF (cesta tam 90%, naspet tak 98) som oba lety ukecal extra legroom
Nezbieraju. Pred pristatim ma CC ine problemy nez vyzbierat 300 diek. Kde si to videl?
Vzdy na kazdom lete sa nechaju deky polozene na sedadle. Alebo nenechaju
Sbírá to jedině Travel Service
Za mě dálkový let tak nějak v normálu - špatný stav IFE ubral asi tak polovinu bodů, co bych mohl dát Naprosto jsem nepochopil jak jej používat, v tomhle zlatí Emiates.
Ale jídlo jako od maminky A top věc je jejich čerstvý pomerančový džus.
To je dobra otazka, my jsme ten infodesk TA hledali taky, ikdyz z jineho duvodu. Kazdopadne jsme to tam prosli a nic nenasli
Čerstvá zkušenost při cestě do Brazílie přes Istanbul. Infodesk, neboli Caredesk Turkish je přesně za infostánkem (kde jsou k dispozici noviny) v prostoru mezi odletový gaty a shopping částí (podle obrázku z této stránky - v náhledech ten zcela vlevo, by to mělo být v prostoru gatu č.218.... https://www.istanbulhotels.com/travel/a ... anbul.html) . Vouchery obdrženy na cestě tam i zpět. Uplatnění voucheru je pouze ve foodcourtu, většinou nejlevnější menu. Vyzkoušen Burgerking a Popeyes. Vetšinou burger/3ks kuřete, hranolky a 0,5l cola. Jako snídaně nebo nebo svačina naprosto parádní Hotel při přestupu taky dávají, ale mezi příletem a odletem nesmí být možnost žádného dalšího letu.
Jinak jídlo chutné, džusy z krabice, až na homemade limonádu, zábavní systém dobrý (nemám s čím srovnat - zatím), deky nevybírají (i když spíš než deka to vypadalo jako přehoz přes postel), kity dávají (bačkory, fusekle, klapky na oči, kartáček+malá pasta a balzám na rty). Sluchátka nevybírali, ale doporučuju vzít vlastní, kvalita nic moc. V business dávali vzhledově lepší (uzavřená). Jinak docela mě při vystupování z letadla pobavilo, jakej bordel jsou někteří spolucestující po sobě schopni nechat.
Vyzkoušen voucher v Burger Kingu, Popeyes i Sbarru. Všude základní menu s pitím, případně kus pizzy s přílohou. Kvalita typická pro fast-foody, ale při dlouhém čekání pomůže