Wizzair
Tirana, Priština, Athény, Londýn (Luton) a Castellón.
EDIT: Ještě Kolín n. R. Proto asi ten příspěvek na jejich FB zprvu zmizel, na Kolín zapomněli, teď už tam je :)
Lukáš Horák napsal(a):TIA, PRN, to je fakt pecka ;-)
Souhlas, spolu s Kisinevem z Prg nadhera :)
Copy & Paste - nove linky
✈ Krakow – Trondheim (Tuesday, Thursday, Saturday from July 2, 2020)
✈ Krakow – Verona (Wednesday, Sunday from August 2, 2020)
✈ Krakow – Barcelona (Monday, Wednesday, Friday, Sunday from July 1, 2020)
✈ Krakow – Bergen (Tuesday, Thursday, Saturday from August 1, 2020)
✈ Krakow – Milan (Daily from July 1, 2020)
✈ Krakow – Bologna (Tuesday, Thursday, Saturday from August 1, 2020)
✈ Krakow – Haugesund (Monday, Friday from August 3, 2020)
✈ Krakow – Stavanger (Tuesday, Thursday, Saturday from August 1, 2020)
✈ Krakow – London Gatwick (Daily from February 23, 2020)
✈ Krakow – Tromso (Wednesday, Sunday from August 2, 2020)
Dnes mi Revolut oznámil, že mi přex týdnem Wizzair vrátil platbu za letenku (v den, kdy jsem ji kupoval). Wizzair mi dnes naopak poslal fakturu a letenka se tváří jako platná. Nevím, co si o tom mám myslet...
tonic napsal(a):Uži letenku zdarma
Nebyla drahá, klidně bych ji zaplatil. 😁 Jen bych se nerad dočkal toho, že mi ji najednou zruší.
Wizz založil bázi v Abu Zabi - 50 Airbusů A321neo
Bude operovat v Asii od půlky roku 2020.
https://www.aerotime.aero/rytis....st-airline
https://www.fly4free.pl/wizz-air...paign=null
Ten Jerevan luxusní cena od 30 eur s WDC, i květen je tam za 35. Škoda jen, že květen už mám zabranej s Kanadou a na léto jsou zatím celkem drahý.
matej15 napsal(a):Ten Jerevan luxusní cena od 30 eur s WDC, i květen je tam za 35. Škoda jen, že květen už mám zabranej s Kanadou a na léto jsou zatím celkem drahý.
Léto má tu úžasnou výhodu, že je tam vedro jako prase...
Ahmad Masúd napsal(a):Léto má tu úžasnou výhodu, že je tam vedro jako prase...
V Gruzii v horách to v létě zase tak špatné nebylo a koneckonců ani v sousedním Íránu. Vedro jako prase je v létě i v Praze.
no to Armensko bolo fakt luxusne v tom aprili, najma Karabach. V lete fakt asi len do velkej nadmorskej vysky.
Ve světle aktuálních událostí na Blízkém východě povedou všechny lety Wizzairu do Dubaje přes Egypt a Saúdskou Arábii. Na cestě zpět do Polska bude mezipřistání v Larnace na dotankování a výměnu posádky. Výjimkou budou lety z Katovic, které budou mít mezipřistání v obou směrech. Toto opatření platí do odvolání.
Zdroj: pasazer.com
Caute, zrovna mi uletelo letadlo do Eindhovenu z Vidne. Byl jsem tu v 11:48 a ono ze prý už skoncili boarding.. odlet je v 12:45
nechápu fakt.. zmuzu něco?
nemozete nic, lebo odlet bol o 12:00 ... netreba verit flightradaru, ale to co mate na boarding passe
Jen se zeptám: jaký byl čas odletu na boarding pasu? A proč jste přijel až nyní?
Edit: tak imho tvoje chyba. V pátky to lítá ve 12 hodin, jindy ve 12:45, přehlídnul jsi se.
Dobrý den, co to, prosím vás, znamená: Trasa podléhá regulačnímu schválení. Konkrétně trasa Bratislava - Petrohrad. Děkuji! Andrea.
Ale houby :-) zatím nemají povolení k letům od místních úřadu, ale už prodávají letenky, stejně to bylo např. u PRG-KIV.