Neapol- odlet brzy!
Ahoj, mam celkem akutni dotaz, snad tu bude nekdo, kdo zazil to same a dokaze poradit. V pondeli rano odletame 6:30, takze 4:30 tam tak nejak byt. Jenze prvni alibus jede po pate hodine ranni a metro zacina jezdit od sesti, ubytovani mame kousek od pristavu a letiste je od 23:30 do 3:30 zavrene, takze i kdybychom jeli poslednim alibusě v 0:10, tak tam nemuzeme zustat. Nenapada me zadna moznost, jak to vyresit, krome taxiku, coz bude asi za hodne draho, mate nekdo prosim zkusenosti? Diky moc za odpoved!:)
Taxiky v Neapoli nejsou drahy,navic letiste neni daleko,jen si cenu potvrdte dopredu.Pripadne i hotely nabizeji dopravu na letiste.
Máme zkušenost ze srpna, také jsme odlétali ráno a zvolili jsme i vzhledem k umístění hotelu taxi. Na letišti jsme byli tak za 10 minut a zaplatili jsme 17 Euro. Taxi zajištěno na recepci, údajně samostatně by byla cena o něco vyšší, ale nevím.
Teda nevím, kolik máte bagáže a odkud se tam chcete dostat, ale já šel z centra na letiště pěšky a bylo to asi na hoďku.
z nádraží je to tak 40 minut pěšky.....
btw letiště v Neapoli je malinký, bez kufru tam stačí být tak 40 -50 minut před odletem....
Diky moc za nazory, bydlime kousek od Dante, kousek od centra, talze to mame tak 40 minut pesky podle googlu na nadrazi, ale jedna Italka nam rikala, ze se z nadrazi neda dostat, protoze se jde po dalnici, tak jsem prave byla zmatena
Tak jit pesky ve 4 rano je kravina vzhledem k tomu,se taxi stoji 15 euro. Tohle uz je takovy to setreni na nepravym miste.
Keby letenky stáli 200-300 euro s bagazou a jedlom v cene ako za starých dobrých čias, plat 350 euro, tak 15 euro za taxi by nebol problém.
Teraz už to je o inom :D
tonic napsal(a):Keby letenky stáli 200-300 euro s bagazou a jedlom v cene ako za starých dobrých čias, plat 350 euro, tak 15 euro za taxi by nebol problém.
Teraz už to je o inom :D
jj, letenky za 15 EUR a taxi to samý ;)
Tak ta nechut dat cca 15-20 eur je pastikar level 2, ne? Mimochodem od central station je taxik za cca 10 eur, ja to udelal tak, ze jsem mel jenom 10 eur a rekl to taxikarovi...opravdu jsem mel poslednich 10 eur v cashi....a jel se mnou.
No jsme studenti s omezeným rozpočtem a přišlo nám do toho neočekávaných 90 euro, co jsme museli dát pryč, tak mě jenom zajímalo, jestli je třeba nějaká jiná možnost, která mi unikla a jak je to s tou cestou pěšky, nakonec je vážně nejlepší varianta taxík, který vezmeme, takže díky moc všem za rady
Ahoj,
vyzkoušel někdo v Neapoli mytaxi? Máme brzký odlet a ubytko mimo centrum (Cercola), tak bych rád využil mytaxi na cestu na letiště, ale nevím jak to budete vypadat v neděli ráno, nemáte někdo osobní zkušenost?
Tak si sám i odpovím, kdyby náhodou někdo chtěl využít. Přes aplikaci mytaxi jsme si před spaním zarezervovali jízdu na 4:00, vše proběhlo v pořádku, jen cena byla vyšší Cercola - letiště 28€ (placeno v hotovosti)