Máte prosím někdo zkušenost, jestli lze zvládnout přestup na letišti Soul - Incheon za 1 hodinu 20 minut? Byl jsem loni přímo v Soulu, tudíž jsem přestup nemusel řešit, ale letos bych chtěl letět do Tchaj-peje, kde mi to nejlepší let vyhazuje právě přes Soul s Korean Air, nicméně na cestě tam s tímto časem (a zpoždění neuvažuju, pak už by to bylo úplně bezpředmětné). Díky za odpověď. Luděk .
Máte prosím někdo zkušenost, jestli lze zvládnout přestup na letišti Soul - Incheon za 1 hodinu 20 minut? Byl jsem loni přímo v Soulu, tudíž jsem přestup nemusel řešit, ale letos bych chtěl letět do Tchaj-peje, kde mi to nejlepší let vyhazuje právě přes Soul s Korean Air, nicméně na cestě tam s tímto časem (a zpoždění neuvažuju, pak už by to bylo úplně bezpředmětné). Díky za odpověď.
Jelikož jsou letenky na jedné rezervaci, poletí kufry až do cílové destinace.
Přestup se stihnout dá, nevidím v tom problém. V případě delší security fronty využij fast track, že pospícháš na přestup - vyhoví ti. Pokud bys však letadlo nestihl, tak tě přehodí na další volný let - tedy opravdu se není čeho bát.