Pri poslednom lete z USA -> SFO - EWR - TXL s United v Y som bol prekvapený, že po check-ine cez automat na SFO mi vytlačilo oba boarding passy so značkou TSA pre-check. V realite to znamenalo obídenie polhodinových front na security v SFO aj v EWR cez TSA pre-check zónu, kde nebol takmer nikto a naviac sa nebolo treba vyzúvať, dávať si dole opasok, chodiť cez full-body skener ani vyťahovať NTB alebo tekutinyZaujímalo by ma ako som sa k tomu vlastne dostal? :)) Na webe TSA píšu, že sa za to platí poplatok 85$ ročne a treba si to vopred objednať. Stalo sa vám to niekedy? Bolo to celkom fajn, rád by som si to zopakoval aj nabudúce :D, bola to len náhoda, alebo sa to dá nejak ovplyvniť? .
Pri poslednom lete z USA -> SFO - EWR - TXL s United v Y som bol prekvapený, že po check-ine cez automat na SFO mi vytlačilo oba boarding passy so značkou TSA pre-check. V realite to znamenalo obídenie polhodinových front na security v SFO aj v EWR cez TSA pre-check zónu, kde nebol takmer nikto a naviac sa nebolo treba vyzúvať, dávať si dole opasok, chodiť cez full-body skener ani vyťahovať NTB alebo tekutiny
Zaujímalo by ma ako som sa k tomu vlastne dostal? :)) Na webe TSA píšu, že sa za to platí poplatok 85$ ročne a treba si to vopred objednať. Stalo sa vám to niekedy? Bolo to celkom fajn, rád by som si to zopakoval aj nabudúce :D, bola to len náhoda, alebo sa to dá nejak ovplyvniť?
Me se to stalo minuly tyden na JFK. Potesilo to. Ale pricital jsem to tomu, ze me pred odletem do USA v Praze asi 10 minut zpovidali nejaci agenti z Delty.
Na letech s Deltou mně to s manželkou bez zjevných příčin funguje už asi rok. Nejdříve jsem si myslel, že jsme dostatečně prověřeni po 70-80 cestách do USA, ale po přečtení podmínek na webu nevím;-) Ale raději bych Global Entry:-)