VIE-BKK napřímo s Thai za 459 EUR
Mým Moravanům a slovenským bratrům. Dovolím si jeden příspěvek pro ty, kteří preferují přímé lety z bodu A do bodu B. Kamarádi, přátelé, jistě najdete i levnější varianty, ale pochybuji že na přímých letech. S Thai jsem žádný longhaul neletěl,nemohu sloužit, ale myslím že to žádné peklo nebude. Asijské lety s nima byly OK, takže ty dlouhé tratě by měly býti jakbysmet. Za 10 hodin z Vídně v Bangkoku, opačný směr vám veme 11 hodin. http://www.secretflying.com/post...roundtrip/
Co si budem povídat, taky jsem o tom uvažoval, ale když se divam na booking class - je to W což připíše do většiny použitelných *A krásných 0 mil. To to trochu kazí :-(
to neni mileage run, ani netusim v jake jsou alianci. to je jen ok cena pro lidi, co to mah radi naprimo
Nie je to az taka vyhra, ono z BKK sa zvycajne leti dalej takze napocita sa dalsich minimalne 2h na prestup a 1h let. Taky Qatar na Phukhet to vie za 15 h a 15 min a to uznaj uz nie je velky rozdiel ... ale kto chce BKK tak je to samozrejme OK :)
Fajn ponuka, toto nie je zlé napr. na jeden prestup ďalej do JV Ázie, alebo Austrálie, či NZ. Ale ako voughne spomína, pre tých čo idú na 2-3 týždne do Thajska, tak jedno, či poletia 11, alebo 16h, najmä keď bude letenka s prestupom o 100e lacnejšia.
Tahle nabídka je pro mě super, jelikož přítelkyně nemá tolik dovolené, takže hledáme jakoukoliv možnost ušetřit při letech a přesunech každou minutu :-) ale pořád bojuji sám se sebou, jestli má smysl jet do Thajska jen na 8-9 dní
Mne ani tak neslo o cenu ako o to, ze mne osobne je jedno ci pridem z BUD na Penang za 10+3h cez BKK alebo 7+8,5h cez Dohu :) Malokto ostava v BKK 2 tyzdne, ide sa proste dalej, v idealnom pripade letis dalej o 2-3 h, ale v sucte to bude kratsie oproti prestupu v Qatare len o 2 hodinky. Ak by to bolo s Qatarcami cenovo rovnake, tak idem s Thai.
@Ridder a preco by to nemalo zmysel? Ved za 24 h uz lezis na plazi, kebyze priletis o 17:00 niekde na Maltu, tak mas z toho dna uz nic. Ten Thai let mas prilet o 5 rano a taky Penang je len hodina letu ... naobed uz relaxujes na plazi :) Do Azie sa zvyklo chodit na dlhsie kvoli cenam leteniek, teraz je to dostupne a tak je to jedno, ved v lietadle oproti EU stravis 10 hodin navyse cisteho casu, to nie je az tak vela. Ja som si uzil Filipiny aj za tych 6,5 dna a som spokojny :)
Mailand napsal(a):Tohle je už ale spíše diagnóza a ne racionální uvažování zákazníka.Co si budem povídat, taky jsem o tom uvažoval, ale když se divam na booking class - je to W což připíše do většiny použitelných *A krásných 0 mil. To to trochu kazí :-(
Ridder napsal(a):Keď za tých 8-9 dní neplánujete vidieť celé Thajsko, ale vyberiete si jeden ostrov/oblasť, tak prečo nie. Však tie letenky sú už tak nízko, že to určite nebude vaša posledná návšteva krajiny.Tahle nabídka je pro mě super, jelikož přítelkyně nemá tolik dovolené, takže hledáme jakoukoliv možnost ušetřit při letech a přesunech každou minutu :-) ale pořád bojuji sám se sebou, jestli má smysl jet do Thajska jen na 8-9 dní
@voughne, presne, tiež Filipíny 2x 6 dní, raz Coron a raz Bohol a tiež nemám pocit, že by som tam bol krátko, alebo by som o niečo prišiel.
A pravda, tiež by som určite šiel s Thai (už len kvôli tomu, že Qatar je super, ale za akú cenu), no nakoniec aj tak by u väčšiny rozhodla cena.
https://www.fly4free.com/flight-...only-e349/
Ceny kolem 400e na sever Thajska (CNX), ale s prestupem. Problem je, ze je tam dlouhe cekani pri navratu z CNX do PRG nebo BUD.
Petr76 napsal(a):A to jsem ještě pozapomněl dodat, že mě odrazuje tripl :)Tohle je už ale spíše diagnóza a ne racionální uvažování zákazníka.
Jak už tady v diskuzi ostatně mnohokrát zaznělo, než trávit v letadle 10hodin v kuse, lepší to přepůlit v DOH/DXB. A stejně bych asi nebyl celou dobu v BKK, jak píše voughne.
Musím ovšem uznat, že už jsem hodně rozmlsanej, dřív bych po téhle fare skočil s nadšením a teď ohrnuju nos..
Veď jasné, 450e do Bkk je veľa, najmä ak tam práve nepotrebujem ísť. Tam tak za 300e a kľudne visa free prestup v Shanghaji, to už by som zbystril pozornosť:D
@voughne a tonic máte pravdu chlapi... asi to vezmeme :) hlavně ten přímý let beru jako velký bonus.
Thai má zrovna ideální časy letů – přes noc. Takže nevím nevím, já se osobně raději vyspím v kuse, než 2x půlit cestu.
richard.pastorek napsal(a):Na tohle jsem koukal taky. Zkoušel jsem i nakombinovat s návratem z BKK nebo KBV, ale vůbec to nevycházelo hezky.https://www.fly4free.com/flight-...only-e349/
Ceny kolem 400e na sever Thajska (CNX), ale s prestupem. Problem je, ze je tam dlouhe cekani pri navratu z CNX do PRG nebo BUD.
btw, jak je na tom Thai co se týče servisu, letadel, leg room, atd.? Koukám, že VIE-BKK lítají s 777-300 v konfiguraci 3-3-3
Ze v kuse ... A co by si povedal na tuto moju "sialenost"? Sobota 8:20 BUD-IEV, 19:30 KBP-02:35 DXB - 23:15 - 11:30 MNL - 21:30 - 0:20 SGN :D
voughne napsal(a):jo tenhle routing s "Cebu" jsem letos v únoru taky absolvoval, tedy jenom na Palawan, Akorát do Kyjeva jsem letěl s UIA a v pohodě...Ze v kuse ... A co by si povedal na tuto moju "sialenost"? Sobota 8:20 BUD-IEV, 19:30 KBP-02:35 DXB - 23:15 - 11:30 MNL - 21:30 - 0:20 SGN :D
jenom když jsem si chtěl koupit vodu, tak mi řekli, že neberou kreditky :D Myslím Cebupacific