Singapore Changi (SIN)
Zdravim
mel bych dotazek ohledne prestupu na letisti v SIN.Mam zakoupene letenky s BA do SIN s priletem kolem 17:00 na Terminal 1.Nasledujici den odlet kolem 7 do Barmy.
Rozhodl jsem se ze nejspis stravim noc na letisti.Zajimalo by me tedy nejake doporucene misto na pripadne slozeni hlavy ( za hotel se me platit nechce) a pripadnou kombinaci se salonkem kvuli sprse a snidani 8-)
Diky za kazdy tip at uz na slozeni hlavy ci nejakeho doporuceneho mista co je "must see"
rozhodně je ale hloupost zůstat 14 hodin na letišti. Aspoň procházku kolem Marina Bay si to zaslouží.
Leonard napsal(a):mozna jsem to mel dopsat ...mesto samotne je v planu na konci tripu...2 dnyrozhodně je ale hloupost zůstat 14 hodin na letišti. Aspoň procházku kolem Marina Bay si to zaslouží.
Ahoj , co jsem tak koukal tak singapur je užasný letiště.. přiletim z Helsinek na Terminál 1 a odlet mám také z Terminálu 1... Můžu opustit ten terminál bez víza?
Jestli Petr letí se Singapore Airlines a jeho lowcost odnožemi, mrkni na jejich stop–over program. Cenově za hubičku oproti tomu, co vše dostaneš (hotel, dopravu, vstupy).
Mám dotaz k salonkům. Pro priority pass vidím 3 na terminálu 1. Je mezi nimi nějaký významný rozdíl? Vyplatí se "obětovat" vstup?
Ještě dotaz k samotnému letišti. Jsou tam někde k dispozici sprchy mimo salonky? Která ze zahrad stojí za navštívení na první pohled mě zaujali motýli, orchideje a enchanted garden. :-)
Tak si odpovím sám, třeba to někdo využije. Rozdíl mezi salonky pro PriorityPass držitele prý skoro žádný není, aspoň to říkala paní za přepážkou. Nakonec jsme byli v Dnata Lounge. Nabídka na baru za mě slušná. Byli jsme tam o půl noci a jídla na výběr taky spoustu od studeného bufetu přes teplé jídlo jak asijské, tak západní. Sprcha po celém dni ve městě taky přišla vhod. Místa dostatek.