Praha - Sofia
ahoj,nevite kde najit nejlevnejsi letenky do sofie.obdobi konec srpna,tak od 20.,na tyden.Odlet nejlepe z prahy.nejlevnejsi jsem nasel kolem 250dolaru.moc dekuji
Obávám se, že levnější letenka nebude. Kdyby byl termín někdy na podzim, dalo by se najít něco levnějšího. Takže jedině za 5.187 Kč přímý let.
O tisícovku je to levnější z Vídně 4.035 Kč
Ahoj, prilet do Sofie v patek 18:40, odlet pondeli 13:55. Chci se zeptat, zda byste zustali celou dobu v Sofii, nebo byste vyuzili cenove dostupnych letenek nedele rano do Aten a v pondeli dopoledne zpet? Na Ateny to je malo, ale to mi nevadi.. Spis mi jde o to, zda ta Sofie je barbarstvi (pouze patek vecer + sobota)? Diky za rady
Pokud nepojedete na Vitoshu, tak jeden celej den je na Sofii až až. Pokud teda se jedná o památky - prakticky nic tam není - katedrála Alexandra Něvského, Boyana church a docela v pohodě, pokud nemáte do čeho píchnout je Národní muzeum. Super jsou tam hospody a obecně jídlo, v tomhle ohledu se tam dá strávit celý prodloužený víkend, takže záleží, co vás zajímá.
letime zacatkem listopadu, takze Vitoshu asi vynechame.. Bohuzel letenky do Aten zdrazily, ted zas ale zlevnuji, tak treba se jeste postesti.. Diky za rady.
pre tipy co vidiet v Sofii - http://hroch.sk/sofia-srdce-balkanu-ktore-mohlo-byt-hlavnym-mestom-rimskej-rise/