Bangkok alebo Singapur
Ahoj Dave,
hladám 2 letenky pred Vianocami ideál 6-21.12. z Prahy alebo okolia do Singapuru. Odlet ideál Bangkok.
Samozrejme sa prípadne prisposobíme - doležitá je cena a daný termín +- 1 deň. Možeš mi prosím pomoct nájst letenky?
Ďakujem velmi pekne.
Lubo
Ahoj Dave,
chcem teba a ostatných priatelov tejto stránky informovať, že som našiel letenky z Prahy do Bangkoku za 16.128,-kč a to v zimnom termíne teda tesne pred Vianocami. Ja mam zarezerovanú letenku 6-21.12. tak možno niekomu pomožem. Je to cez spoločnost Emirates.
Letu zdar
Lubo
Tak na to koukam a ty ceny jsou na muj (predvanocni) vkus docela brutal (vse pres 24k) DO JV Asie je v tuto dobu nejvyhodnejsi nabidka od China Southern...akorat doba letu a ty prestupy No uvidime, pokud koupim, napisu at vite co to kostovalo
Pozeral som že tie letenky za 16tis stále platia, a prestupy su super (tam 15hodin v Dubaji) - stačime pozriet mesto, len neviem ako sa daju vybavit viza bez nutnosti platit hotel. A naspet iba 4hod v Dubaji. Pride mi to ako velmi dobra cena - hladali sme presne tieto terminy kvoli dovolenke
Na muj termin (teda spise kamosuv, ja na tom az tak nebaziruju) tam neni bohuzel nic lukrativniho (nebo blbe hledam)...a navic koukam, ze vcerejsi cena z PRG do MNL s navratem do VIE nam stoupla o vice nez 2k. Jak se rika, kdo zavaha, nezere
Tak kdyby nekdo vedel o necem z PRG, VIE nebo BUD do MNL nebo BKK s navratem bud do PRG, VIE nebo BUD na termin od cca 20.12. - cca 11.1.2014, piste Zkusim kouknout jeste na neco s doletem do Vietnamu, tam jsem taky jeste nebyl
Nakoniec som kúpil letenky cez Pelikan.cz majú akciu do konca týždňa - poistenie za 1euro (inak by ma stalo 1.000,-kč).
Celkovo teda 16.330,- za osobu s poistením
Mám ešte otázku, tranzitné víza v Dubaji na 8 až 36hodin sú spoplatnené alebo zdarma - letíme s Emirates.
Ďakujem.