http://www.airasia.com/my/en/home.page Dnes od 18:00 středoevropského času se chystá velký výprodej letenek. Pokud máte tedy v plánu cestu do JV Asie, neměli byste u této události chybět. .
potěší. K dotazu jestli koupit nebo ne,nevím na kdy kupuješ,jestli teď někdy,tak bych koupil,pokud máš ještě tak měsíc a víc čas a nejsi nutné vázaný datem a časem,že prostě musíš letět tím konkrétním letem,tak bych ještě počkal a sledoval.
Rozhodně počkej,do té doby budou mít skoro jistě ještě jednu velkou akci a mívají i menší třeba na konkrétní destinaci, sleduj to,případně se zaregistruj do toho jejich Big clubu, bude ti to chodit na mail.
A na co vsetko sa vztahuje ta ich velka akcia? pozeral som na ich home page ale tam o tom je len jeden slide a inak nic. Teoreticky by som chcel letenky KL-Sin jednosmernu na koniec aprila, teraz vychadza na nejakých 25eur, tak ci to ma zmysel pozerat aj toho 7dmeho
Pokud to bude ta jejich klasická "velká" akce, tak to bývá na všechny lety, být tebou, tak se zadarmo zaregistruju a kouknu na to už 6., potom to bývá už celkem probrané.
Kilecko: určitě se zaregistruj co nejdřív, ať můžeš té akce využít přednostně. V současné akci mají na léto až podzim KUL - SIN za za 13 USD. Bych se nedivil, pokud by to i v rámci BIG SALE bylo za podobné peníze pro tebou požadované cestovní období.
Podle toho co píšou na Facebooku se má jednat o nějakou akci s letenkami zdarma asi. Nicméně o tom, kolik jich bude k dispozici, na jaký linky a na jaký období o tom se zatím nezmínili. Ještě pozor, že ta akce začíná 6.3. 0:00 GMT +8, takže našeho času již zítra v 17:00.
No regnuty uz som takze uz len pockat na tu sobotu. Tiez som tam zahliadol ze by to mali byt nejake "free" letenky, tak uvidíme ci to bude 1 + 1 zdarma alebo co. Inak ta cena co som pisal, 25e, bola uz aj s 20kg batozinou, bez nej je aj teraz cena 10,50 na koniec dubna, co je super. Akurát teda som zase zabudol ze tam bude ten poplatok za kartu 10e+ za kazdu letenku, takze dalsich 20e+ navyse
kukol som teda stranku a je to akcia len na letenky v obdobi oktober 2016 az maj 2017 myslim, co je pre mna neaktualne, takze som to viac nezistoval. Akurat su tam este tie ich body 3x tusim
Air Asia měla kdysi v základu do 15 kg v ceně, dnes je v ceně pouze kabinové zavazadlo (s limity) a dále jen placené od 15 kg, u mezinárodních od 20 kg.
Takze letenky zaplatene. Len jedna otazka. V objednavke som pisal len datumy narodenia a do mailu mi prislo potvrdenie objednavky. To je vsetko. Uz sa staci len preukazat pasom na letisku pri odlete?
Ahoj, chceme u Air Asia koupit letenky z Kuala Lumpur na Bali, a tak se chci zeptat, jestli to jde koupit nějak tak, aby mi banka zase nestrhla docela dost peněz za ten převod. Mám VISA kartu u mBank, kupuju to pro 5 lidí a za letenky Praha - Kuala Lumpur mi to strhlo místo 69 tisíc cca 71.500, tak bych se tomu teď docela rád vyhnul. Jde to nějak? Plus jenom ujištění u zkušenějších - u AirAsia není v ceně žádný zavazadlo, musí si člověk přikoupit to 20kg, že jo? Díky