Air Asia
Zavazadlo musis dokoupit vzdy, zdarma je pouze kabinove. U vnitrostatnich letu od 15 kg, mezinarodni 20 kg. Pokud budes platit nasi kartou, poplatku se nevyhnes.
Hm, ja som v poslednej dobe kupoval tych leteniek od Air Asia dost, a neplatil som ziadne poplatky od mojej banky. Mam FIO a mastercard kartu. Samozrejme CZK ucet, pri platbe na air asia som to nastavil na eur vacsinou, ale myslim, ze som platil aj vo filip. pesos a ziadny poplatok mi nestrhli, akurat konverzný kurz treba sledovat. Skus zmenit banku
Kdyz provadis kalsicky platbu kartou, vyskoci Ti ve finale mensi poplatek za platbu kartou - uctuje to Air Asia, ne nase banka.
Myslim, ze tady jsou i taxy:
http://www.airasia.com/my/en/our-fares/ ... arges.page?
Psal jsem, ze zdarma je pouze kabinove, takze z toho vyplyva, ze pokud jine nez toto nemas, nemusis platit . Ten poplatek se uctuje v mene, ve ktere u Air Asia provadis platbu, tak pokud zvolil platbu za let na Bali v IDR, mohlo by to byt.
Aha, tak to jsme si nerozumeli Ale obecne - casto se stava, ze si prodejce pri platbe kartou bere od kupujiciho nazpet ta procenta (zalezi na obratu, klidne to muze byt az 5%), ktera musi odevzdat bance...zadna platba kartou NENI zadarmo, banka si VZDY strhne "vypalne". Zejmena v Asii je casto cena pri platbe kartou o tech par procent vyssi - kupujici vi ihned na cem je.
Ahoj, máme v rámci Asean Passu let za 3 body Denpasar - Kota Kinabalu koncem července a nyní mi přišel mail, že let byl zrušen a ty bláboly kolem toho (změna letu, refundace, atd.) Díval jsem se do rezervace na Air Asia a ten let jsem v seznamu vůbec neměl a asi po 10 minutách tam najednou je a tváří se úplně normálně. Prostě spolu s dalšíma rezervacema jako standardní potvrzenej let. Když si ručně zadám vyhledání letu DPS-BKI na konec července, tak vyhledávač říká, že lety vůbec nejsou k dispozici. Fakt nechápu. Není tady náhodou někdo kdo má taky tento let v podobným termínu??
Od 30.10.2016 se vrací AirAsia zpět do Evropy.
Linka D7 1 KUL-IST-BCN v časech 10:00 - 15:00, 16:30 - 19:20
Linka D7 2 BCN-IST-KUL v časech 20:50 - 01:20, 02:50 - 19:30
S Air Asia mám dobré zkušenosti, absolvovali jsme v červenci 4 přelety v jihovýchodní Asii.
Zatím jsem na jejich webu nenašel ceny letenek z Evropy. Máš nějaké bližší info?
Ahoj, chci je zeptat ohledně odletové taxy z Cebu do KUL, objednal jsem letenky přes Asean pass a tenhle let byl jediný bez tax. Je to tak, nebo mě ještě Filipínci zkásnou na letišti? Dík.
Terminal fee se platí před mezinárodním letem z Cebu hotově ve výši 750 PHP:
http://www.detourista.com/guide/philipp ... heatsheet/
Zdravim vas , chci se zeptat jak je to s nakupem letenek u Airasia . Chci si koupit 6 jednosmernych a jednu zpatecni letenku. Jde to koupit nejak dohromady abych nemusel platit kazdou zvlast ?Letim jen s prirucnim zavazadlem.
Kdyz to koupim , staci udelat online checking pres telefon a tu jejich apku? Diky
Musíš koupit 5x jednosměrnou a 1x zpáteční. Check-in je pak jedno, každý má volbu sám za sebe.
Ahoj,
potřeboval bych koupit na 31.1.2017 4 letetenky Krabi (KBV) - Kuala Lumpur (KUL). Zatím se ceny drží cca kolem 1500CZK/osoba. Nevíte někdo, jaká je obvyklá cena za tuhle trasu ? Do odletu je ještě celkem dlouhá doba, takže pořád vyčkávám s nákupem ale zase potřebuju to koupit na tohle konkrétní datum.
Díky moc
Akce AirAsia byla začátkem září a před tím v červnu, takže je málo pravděpodobné, že bys mohl využít tu další na tento celkem blízký termín. Levnější to asi už neseženeš.
Zdravim. Poradi niekto? Robil som check in na dva prelety v azii. Prvy prebehol v poriadku, dokumenty som vytlacil. Pri druhom mi system neponukol v druhom kroku doplnenie udajov z pasov ale priamo dalsi krok a nasledne tlac dokumentov. Ale tym padom na nich nie su informacie z pasu-cislo, doba platnosti. Ked som chcel check in zopakovat tak system napisal..all guests have chacked in..a hotovo. Moze to byt na letisku problem? Dik za odpoved
Azia je dost obsirny pojem (typu letim do USA na 10 dni, co tam vidiet ). Nie je napr. ten druhy let vnutrostatny, alebo ina krajina ako prvy?
no tak medzinarodny vs. vnutrostatny let. Asi Malajci toho vela nevyzaduju. to len my sme zblbnuti s Ryanu a Wizzairu, ktori pomaly chcu cislo topanok. Taky easyjet napr. neriesi nic a online checkin v schengene je vyrieseny asi len potvrdenim mena.