Zdravím, hledám zpáteční letenku z Athén někam do ČR s termínem kdykoli v prosinci (konci listopadu, popř. začátkem ledna), nevíte někdo, kde by se dala nějak levně tato sehnat letenka? Děkuji moc .
Zdravím, hledám zpáteční letenku z Athén někam do ČR s termínem kdykoli v prosinci (konci listopadu, popř. začátkem ledna), nevíte někdo, kde by se dala nějak levně tato sehnat letenka? Děkuji moc
Ahoj, mám prosbu. Hledáme letenky do Athén, odlet 24-25. 5. a návrat 1-2.6. , případně rozumnou variantu. Odlet z Prahy, případně rozumná varianta. Děkuju
Ahoj, mám prosbu. Hledáme letenky do Athén, odlet 24-25. 5. a návrat 1-2.6. , případně rozumnou variantu. Odlet z Prahy, případně rozumná varianta. Děkuju
To z Prahy bohuzel, takto na posledni chvili jedine z okolnich letist. Treba z BTS koukam za 100e, ale nevim odkud jste.
Úplnou náhodou jsem zachytil novinku, o které tady (myslím) ještě nebyla řeč
Bratislava - Athény s Aegean i přes prázdniny za 94 €, tzn necelých 2400 Kč přímo na webu aerolinky. Jdou koupit jen ty Athény, pokus koupit nějaké ostrovy s přestupem v Athénách končí errorem