Florida - Miami / Orlando - duben - červenec 2014
Ahoj, předem se omlouvám, jestli budu opakovat dotaz někoho jiného (hledala jsem tu v příbuzných tématech, ale nenašla) - chtěla bych se zeptat zda máte nějaký tip na letenku na Floridu, buď přímo do Miami a nebo do Orlanda. Letět bych chtěla nejlépe v dubnu 2014 a nebo potom někdy v období duben - červenec 2014. Zatím se tu objevily letenky do Miami s TAP Portugal s půldenním přestupem v Lisabonu, ale to bylo na období jen do března. Vy zkušenější, myslíte že je šance, že se ještě objeví nabídka, která by mi časově více vyhovovala? Děkuju, kristii
Ahoj, tu Floridu lze podniknout s TAPem i v dubnu,květnu .. Ale počkej do října, kdy by měl jít uplatnit promo kód na 20% - viewtopic.php?f=44&t=804
Určitě pokud bude fungovat se akce s letenkami do NYC i MIA objeví na hlavní stránce. Jinak pokud nechceš letět v červenci, tak vyčkej. Něco se objeví.
Ahoj, děkuju za tip. Už na to koukám. Asi neumím moc hledat, protože zatím jediné výhodné letenky za tu cenu s 20% slevou, které jsem našla, byly ty, které tam uvádíš Ty ale jdu hledat dál
Jo moc tam toho není na ten duben/květen.. Je dobré zvolit návrat toho 12.května a s odletem si pohrát.