Ryanair mobilní aplikace a akční letenky
Některé další zajímavé destinace za chybovou cenu, viz. aktuální příspěvky na téma - Oslo za 12 Kč
Wroclaw - Oslo - 12 Kč
Brno - Londýn - 168 Kč
Ostrava - Londýn - 378 Kč
Brusel - 12 Kč, termíny 09.-14.11., 03.-05.12. a další (některé jsou schované pod 3.990 ft, hledejte ceny 5.768 ft)
Bergamo - 170 Kč, např. 16.-18.11.
Řím - 382 Kč, např. 15.-19.11.
(pro tyto destinace je mnoho termínů - Regular fare)
Paříž:
tam:
29.říjen
21.listopad
4, 11, 18, 25.únor
4.březen
zpět:
7, 9.listopad
3, 10, 12.prosinec
4, 11, 18, 25.únor
4, 11.březen
mám menší problém- booknu letenky z Wroclavi do Paříže, odlet 14 zlotých, návrat 35 zlotých, termín 11. a 18. března, vše ok, ale pak když dojde na celkovou cenu co mám zaplatit, tak mi to hodí 256 zlotých...o co se jedná?
o to, že druhý let není v regular fare a z toho důvodu se ti napočítá plná cena na tomto letu.
Ahoj Davide, prosím tě jak se můžu zaregistrovat do této mobilní aplikace? Nikde jsem nenašla pokyny
To oslovení je kvůli tomu, že jsme spolu pracovali v kině..
Díky za odpověď.
Lucie Labudová
Není již nutné mít mobilní aplikaci, stejné funkce se dá dosáhnout na mobilní verzi stránek:
url: https://m.ryanair.com/
login: mobileanonymous
heslo: w5ce!ArA
PS: svět je malý
Ahojte, vdaka za internetovu verziu APP bez mobilu. Zaujimalo by ma, ci sa do buducnosti neobavate, ze Ryanair Vam nauctuje rozdiel medzi WEB a APP cenou?
Ahoj, chtěl jsem se zeptat proč mě to při výběru letu dne 24.prosince na trase london-stansted-brno po objednání nutí zaplatit plnou cenu i s poplatky když to je typ letu regular fare? děkuji za odpověd
ancifeik: toto je proti pravidlům obchodu v 21.století
petis: je dost možné, že to platí jen pro reg.f u nejnižších cen?
Ahoj,
prosím o radu. Včera večer jsme s kamarádkou kupovaly letenku z Ostravy do Londýna právě přes mobilní aplikaci. Nejdřív jsme to koupily pro mě (při zadání 2 osob naskočila několikanásobně vyšší cena) a cena byla normálně 380 Kč za zpáteční letenku. Asi minutu nato jsem to chtěla koupit i pro kamarádku a ejhle, celková cena byla asi 1500 Kč...Zkoušela jsem aplikaci odinstalovat a znovu nainstalovat, dnes to zkouším booknout celý den, ale pořád naskakuje velká částka. Myslíš, že bych se zrovna včera večer mohla trefit do minuty těsně před opravením??
Děkuju, A.
Spíš jsi se trefila na poslední letenku za tuto cenu a dle zvěstí z Polska je chyba již opravena..