https://www.pelikan.cz/cs/letenk...12_2,LOAD/za 12 941,- plus cesta do Londýna s kufrem zpáteční cca 4500,- .. To je celkem slušná cena, ne? Nebo myslíte, že mám s nákupem ještě počkat na něco lepšího? .
za 12 941,- plus cesta do Londýna s kufrem zpáteční cca 4500,- .. To je celkem slušná cena, ne? Nebo myslíte, že mám s nákupem ještě počkat na něco lepšího?
Musím letět, protože chci :) A hlavně mi přijde dobrý, že se u této akce dá odlítnout z jiného města a nemusím řešit přejezd zpět. Přijde mi to hrozně brzo kupovat letenky na listopad, ale mám strach, že už žádný Sydney v akci nebude na podzim :/
Tak ked vyhovujú dátumy a routing, preco nie. Len by som počkal s nákupom pripojov do Londyna.. to ešte má čas. Hlavne tam nechať medzery poriadne, minimálne cestou tam. Kľudne dať aj noc v Londýne.
Jakože anglicky neumí u čínských aerolinek nejenom letušky, což skýtá riziko že nebudou vědět jestli chcete kuře nebo těstoviny, ale ani piloti... což skýtá riziko, že nebudou vědět co po nich chce řízení letového provozu.