Vietnam o prázdninách
Ahoj, asi před půl rokem jsme (já + dalších 5 lidí) využili akce u airasia a poskládali si trip po Asii, už zbývá jen sehnat nějakou low-cost letenku z Evropy do Asie a zpět.
Konkrétně začínáme ve Vietnamu, a už si říkám, že bych se asi měl po něčem dívat. Vím, že minulý rok se dala sehnat zpáteční i pod 10 000,-, na tento rok pořád nic.
Nemáte teda někdo tip na to,
Kde hledat levnou letenku odkudkoliv z Evropy do Vietnamu, ať už tip na vyhledávač(klasicky projíždím kiwi, skyscanner apod., ale přijde mi, že tam nic moc není), nebo přímo aerolinky? (kdo z Evropy létá levně někam do Asie, aby se to z toho pak dalo třeba dobře poskládat)
Kdy hledat? Jestli není ještě brzo na letenky pro červenec.
Díky moc! :)
Obvykle je logičtější nejdříve koupit dálkovou letenku a pak teprve dokupovat místní/regionální přelety.
Takhle jste si docela zkomplikovali situaci a omezili výběr.
Tak si kupte do Bangkoku, z tama jsou pak přískoky do Vietnamu celkem polevnu. Teď je do BKK akce docela často.
dej sem konkretni datumy. ono nejlevneji stejne asi vzdy vypadnou fly dubai ci ukrajinci, ale ani je nevidim pres prazdniny moc realne pod desitku
Daniel napsal(a):TAM:dej sem konkretni datumy. ono nejlevneji stejne asi vzdy vypadnou fly dubai ci ukrajinci, ale ani je nevidim pres prazdniny moc realne pod desitku
Někdy kolem 15-26. 7. (poté letíme z Ho Či Minova města dál)
ZPĚT:
Kolem 20-25.8. nejspíš (končíme v Phuketu)
Díky moc :)
A co Scoot Berlin - Singapore a pak VietJet nebo AirAsia do Vietnamu? Pokud vám nevadí lowcost, tak se vejdete cca do 10tisíc za komplet letenky.
j.kulhanek napsal(a):A co Scoot Berlin - Singapore a pak VietJet nebo AirAsia do Vietnamu? Pokud vám nevadí lowcost, tak se vejdete cca do 10tisíc za komplet letenky.
Teďka koukám právě na scoot z Tegelu s přestupem v Singapuru a pak rovnou (s nima) od Hanoje, 6000 korun, lepší to už být nemůže, ne?
6000korun? mám od nich nastavené hlídaní ceny ale zatím to pod 400euro nešlo. Na kdy jste našli takovou cenu? Nebo to je jen OW?