Ahoj, máme na květen koupené letenky z loňské akce s AirCanada. Letenka je s přestupem v Torontu. Je možné poslední část letu do NY neproletět? Nepropadne mi letenka zpět? Je jasné, že bychom měli jen příruční zavazadlo. Nebude také problém při vstupu Kanady? Případně do USA po zemi (chtěli bychom dát cestu z Toronta přes Niagara Falls busem do NY)? .
Ahoj, máme na květen koupené letenky z loňské akce s AirCanada. Letenka je s přestupem v Torontu. Je možné poslední část letu do NY neproletět? Nepropadne mi letenka zpět? Je jasné, že bychom měli jen příruční zavazadlo. Nebude také problém při vstupu Kanady? Případně do USA po zemi (chtěli bychom dát cestu z Toronta přes Niagara Falls busem do NY)?
Díky za odpovědi. Asi přímo oslovím AirCanada co k tomu řeknou. :)
Asi máš trochu rezervy v tom pochopit legraci.
Sorry, že to kazím kluci, ale už jsem nevydržel. Nikoho neoslovuj, samozřejmě, že to možný není, pokud neproletíš všechny segmenty cestou tam, propadá Ti vše ostatní, tedy cesta zpět. Jinak příště než se zeptáš na takovou hloupost, zkus použít vyhledávání v google nebo tady a nebudeš tady pro srandu.
Já myslím, že za zeptání nic nedáš, dopravce Air Canada třeba může tvé místo v letadle prodat ještě jednou. Zkus infolinku, nebo email. Umí i francouzsky.
Pokud ti to nedovolí, tak bych zkusil navštívit vodopády po cestě zpět do Toronta. Z té druhé strany jsou také krásné a pokud by ti propadla letenka New York - Toronto, tak by ti to nevadilo, protože bys jel stejně autobusem.