Zdravim, podarilo sa mi vybavit nejaku dovolenku, zial takto narychlo. Mam moznost ist od polovice marca do polovice aprila / skratka 3 tyzdne (povedzme ze aj 4 ak to bude vyhodnejsie) tak, aby bola cast v marci a cast v aprili . Celkom sa mi paci predstava Filipiny a Malajzia/ Vietnam (kvoli kamoske filipiny v marci). Viete niekto o niecom cenovo prijatelnom? Co som pozeral, tak naj vychadza asi s AIr China do BKK a odtial Airasiou polietat. A keby ta Air China iba, da sa tam nastavit aj nejaky dlhsi stopover? Letiet mozem v podstate odkialkolvek, no som z Bratislavy takze Mnichov ci Frankfurt nemam az tak na skok, idealne teda nejake destinacie s lahsim spojenim s Bratislavou (VIE, BUD, PRG, MXP, LGW a tak...) Vdaka za podnetne navrhy .
Zdravim, podarilo sa mi vybavit nejaku dovolenku, zial takto narychlo. Mam moznost ist od polovice marca do polovice aprila / skratka 3 tyzdne (povedzme ze aj 4 ak to bude vyhodnejsie) tak, aby bola cast v marci a cast v aprili . Celkom sa mi paci predstava Filipiny a Malajzia/ Vietnam (kvoli kamoske filipiny v marci). Viete niekto o niecom cenovo prijatelnom? Co som pozeral, tak naj vychadza asi s AIr China do BKK a odtial Airasiou polietat. A keby ta Air China iba, da sa tam nastavit aj nejaky dlhsi stopover? Letiet mozem v podstate odkialkolvek, no som z Bratislavy takze Mnichov ci Frankfurt nemam az tak na skok, idealne teda nejake destinacie s lahsim spojenim s Bratislavou (VIE, BUD, PRG, MXP, LGW a tak...) Vdaka za podnetne navrhy
mnichov, frankfurt nezavrhuj, busy, vlaky chodia, urcite flexibilnejsie ako MXP, ked mas letiet do Bergama a odtial busmi na MXP. a hlavne ked to nelieta kazdy den. Z budapesti mas Kualu s Qatarom za cca 530 euro napr 19/3-11/4. A odtial by som mozno nejaky trojuholnik za dalsich max 150e na Filipiny, Vietnam a naspat, prip. este do toho supnut Singapur.
Alebo za podobnu cenu pozeram napr. taketo pekne multicity BUD-KUL, SGN-BUD za cca 500 euro s Emriates