Pegasus airlines možná zavítá již příští rok i do Prahy. Dle informací z planes.cz bude dopravce létat 3x týdně - út,čt,ne. Konečně nám spadnou ceny za Istanbul  .

Pegasus airlines

Založil ve fóru Letecké společnosti

ja som mierne priposraty z tychto podmienok, uvidime ako na BTS o tyzden. V oktobri to neriesili ani na BTS ani na SAW. Nastastie priplatky za podpalubnu su velmi nizke (najma ked je akcia ako teraz) a ked ideme 3-4, tak tam doplatim jedne 20kg kufor a mame pokoj a aj miesto na podarunky cestou naspat.

0 Citovat

Aktuální valentýnskou akci lze kombinovat s kódem BOLBOL40 (poslední krok před platbou). Je tam spoustu termínů PRG-SAW za 80 EUR pro březnovou návštěvu Istanbulu. Podařilo se někomu najít něco zajímavýho s přestupem?

0 Citovat

Dnes PRG-SAW. Váhu batohů neřešili, jen rozměr plastovových kufrů. Pár lidí doplácelo. 

SAW-SPX: nevážili, ale neviděl jsem kolem sebe nikoho s velkým příručákem.

img-3073.jpg

2 Citovat

¨Tento týden BTS-SAW-BAH ,KUW -SAW-BTS  vše s příručákem  a bez kontrol .

1 Citovat

tonic napsal(a):

ja som mierne priposraty z tychto podmienok, uvidime ako na BTS o tyzden. V oktobri to neriesili ani na BTS ani na SAW. Nastastie priplatky za podpalubnu su velmi nizke (najma ked je akcia ako teraz) a ked ideme 3-4, tak tam doplatim jedne 20kg kufor a mame pokoj a aj miesto na podarunky cestou naspat.

Prosím tě, kde tam vidíš tu akci na zavazadla/sedadla? Snažil jsem si nakladatelství jeden letní termín do Biškeku a zavazadlo mi to zobrazuje jen za ostrou cenu...

0 Citovat

Guests travelling with the Light Package can purchase cabin baggage allowance at the time of ticketing for €9 and check-in baggage for €9.

0 Citovat

a treba byt asi BolBol clen... ja som dokupoval do Dohy prednedavnom pri takejto akcii 20kg za 18 eur OW ... inak tam som si vsimol ze cena za bagaz bola rovnaka pri USD a aj pri EUR, tak sa dalo par centov usetrit :D

0 Citovat

Hm, BolBol člen jsem, ale tuhle nabídku tam v appce zaboha nevidím. V kterém kroku by to tam mělo být?

0 Citovat

normalne ked dam spravu rezervacie a baggae (let o mesiac SAW-BTS) Ale ja to pozeram cez PC

pegasus-bagaz.jpg

0 Citovat

Padre2023 napsal(a):

Dnes PRG-SAW. Váhu batohů neřešili, jen rozměr plastovových kufrů. Pár lidí doplácelo. 

už funguje z SPX nějaká hromadná doprava, nebo je to furt mrtvý?

0 Citovat

@tonic - aha, tak to asi funguje jen na vybrané lety. Já tam mám zavazadla za standard ceny...

pegasus.jpg

0 Citovat

Tak bagáž kontrolovali ve VIE metodou inšallah.

0 Citovat

nucene premisteny brumak napsal(a):

[citace="Padre2023"]

už funguje z SPX nějaká hromadná doprava, nebo je to furt mrtvý?

[/citace]

Nevím, nezjišťoval jsem, jen jsem přestupoval. 

1 Citovat

Ani v SAW příruční zavazadla nikoho nezajímala.

0 Citovat

Ahoj, měl jsem na včera koupený Etihad Seychelly-Abu Dhabi s příletem do Abu 20:00 a další den na 4:00 navazující Pegasus Abu-Istanbul-Praha. Když jsem ale dělal online check-in na Pegasa, část Abu-Istanbul mi napsalo, že nelze vygenerovat boarding pass a musím na checkin přepážku (přitom na SAW-Praha letenku dalo). Čekal jsem, že bude nějaká přepážka nebo automat v té tranzitní zóně, ale bohužel nebyla a já nemohl bez BP ani do salonku, tudíž jsem místo salonku a pohodlných gaučů musel čekat v departure hall do 1:00, dokud neotevřeli check in na kufry, aby mi vytiskli BP. Tam pak týpek ani nechápal, proč sem za ním přišel, když nemám kufr. Nevíte, jestli sem tam něco posral nebo proč zrovna tenhle segment jako naschvál nedal BP? Úplně mi to zruinovalo veškeré pohodlí, když sem musel 4 hodiny sedět na zemi místo salonku :D  Při opačné cestě bylo všechno v pohodě online.

BTW - pro lidi co koupili první letenku s Pegasem musím zmínit letiště SAW - to je teda hrůza, nejhorší letiště kde jsem byl. Totálně crowded - nelze si sednout, ani zajít na záchod, je tam cca 1 kabinka na gate + obrovská rotace lidí. Pomalá wifi na půl hodiny a pak máte smůlu. Salonek taky hroznej, ale přecejen o trochu lepší než tam ležet na zemi jako bezďák :D 

0 Citovat

Áčko napsal(a):

Ahoj, měl jsem na včera koupený Etihad Seychelly-Abu Dhabi s příletem do Abu 20:00 a další den na 4:00 navazující Pegasus Abu-Istanbul-Praha. Když jsem ale dělal online check-in na Pegasa, část Abu-Istanbul mi napsalo, že nelze vygenerovat boarding pass a musím na checkin přepážku (přitom na SAW-Praha letenku dalo). Čekal jsem, že bude nějaká přepážka nebo automat v té tranzitní zóně, ale bohužel nebyla a já nemohl bez BP ani do salonku, tudíž jsem místo salonku a pohodlných gaučů musel čekat v departure hall do 1:00, dokud neotevřeli check in na kufry, aby mi vytiskli BP. Tam pak týpek ani nechápal, proč sem za ním přišel, když nemám kufr. Nevíte, jestli sem tam něco posral nebo proč zrovna tenhle segment jako naschvál nedal BP? Úplně mi to zruinovalo veškeré pohodlí, když sem musel 4 hodiny sedět na zemi místo salonku :D  Při opačné cestě bylo všechno v pohodě online.

BTW - pro lidi co koupili první letenku s Pegasem musím zmínit letiště SAW - to je teda hrůza, nejhorší letiště kde jsem byl. Totálně crowded - nelze si sednout, ani zajít na záchod, je tam cca 1 kabinka na gate + obrovská rotace lidí. Pomalá wifi na půl hodiny a pak máte smůlu. Salonek taky hroznej, ale přecejen o trochu lepší než tam ležet na zemi jako bezďák :D 

Je to normální, pravděpodobně to souvisí s vybaveností odletového letiště.  Několikrát se mi s Pegasem stalo to samé.

0 Citovat

S Pegasem je to asi standard, letěli jsme  SPX - SAW - PRG, druhej segment šel online, první ne ( a na Sphinxu jim to šlo jak psovi pastva).

0 Citovat

SAW je v pohodě, když tam končíte. Pohodlně metrem na Kadikoy a pak už je dobře 😀

2 Citovat

V Kuwaitu musíš také na přepážku. 

0 Citovat

loni v CRL (do KWI, opačně v KWI do PRG taky, ale tam to šlo v transitu) jsem taky musel ven pro BP, letos (do BAH) se toho obávám taky. Podle mě to souvisí buď s destinací (když tam většina lidí potřebuje víza, rovnou OLCI zablokujou...), nebo s neschopností letiště akceptovat mobilní BP

0 Citovat

tak na BTS-SAW-DOH siel online checkin iba na BTS-SAW a v Bratislave mi urobili tak checkin aj na SAW-DOH (v momente prisiel boarding pass dokonca aj na Whatsapp). Cestou naspat sme v Dohe sme museli na checkin a tam aj tak vytlacili boarding pass na oba lety. Inak po prvy krat sa pytali, ci ta prirucna batozina ma 3kg :) ale nikto nic nevazil.

0 Citovat

Letos BTS - SAW - BAH vše online. Akceptují mobilní i papírové BP. 

1 Citovat

zpět z BAH taky?

mimochodem loungekey letiště BAH nezná :-)

0 Citovat

Ano, letěl jsem v lednu PRG-SAW-BAH a zpět a měl všechny BP staženy v peněžence Google. Raději jsem se zeptal na zpátečním odletu z BAH na přepážce a osoba říkala, že v el. podobě to stačí. Skutečně jsem se poté "odpípal" u gate přes telefon

1 Citovat

nucene premisteny brumak napsal(a):

zpět z BAH taky?

mimochodem loungekey letiště BAH nezná :-)

To nevím jelikož jsem letěl do Kuwaitu s Jazeera air

0