ahoj cestovatelé, hledám letenku do mexika, konkrétně do Cancunu nebo Playa de Carmen na přelomu února a března zhruba na 14 dní.. nemůžu nic kloudnýho sehnat.. myslím, že je reálná cena do 10K.. nemusí to být nutně z ČR, v pohodě odkudkoli z Německa nebo jiného blízkého okolí.. díky! .
ahoj cestovatelé, hledám letenku do mexika, konkrétně do Cancunu nebo Playa de Carmen na přelomu února a března zhruba na 14 dní.. nemůžu nic kloudnýho sehnat.. myslím, že je reálná cena do 10K.. nemusí to být nutně z ČR, v pohodě odkudkoli z Německa nebo jiného blízkého okolí..
Určitě to není hloupá otázka, jen se nedá vývoj předpovídat. To, že tak bylo doposud neznamená, že výprodeje budou pokračovat i na dále. Je nutné to sledovat
Z Prahy nic takového nečekej.. Zázrak byla ta Keňa s Tanzánií - http://cestujlevne.com/chartery-z-prahy ... -9-990-kc/ - to byl první charter z Prahy podobného zaměření. Dle majitele Eso travel však ojedinělou zůstane a akce se opakovat nebude
zasílám odkaz na pár fotek z prosincového tripu po Mexiku (Cancun - Acapulco - Mexico City): https://goo.gl/kyrXdD
Bylo to krásné, až na let s Air France. Tak málo místa na nohy jsem už dlouho neměl. Naopak vnitrostátní přelety s Interjetem LUXUS!:) Všem doporučuju.
Ahoj! Z letošní dovolené (2020) v Mexiku jsem našla ještě 2500 pesos, které mi zapadly v kapse. V případě zájmu mě prosím kontaktujte na mailové adrese: vyhnalkova.tereza@gmail.com
nevíte proč TuiFly zrušili na leden lety Brusel - Cancun a zda je nějaká šance, že se tam ještě nějaké lety objeví? Momentálně mi to nabízí letenky až od 20.1. a chtěli jsme letět dřív. Dále Condor lety Frankfurt - Cancun dává až od půlky února. No začíná to vypadat, že Mexiko v lednu možná neklapne. Chtěli jsme letět okolo 10.1. a to nic kloudného nemůžu sehnat. Nejlevnější zpáteční co aktuálně mám je se Swiss přes Curych za 22 000 a ještě celkem naprd přestupy a ten zpáteční hodně riskantní (1,5h na přestup je fakt málo). Jinak přijde mi podle různých cestovatelských skupin, že v Mexiku je teď hodně Čecháčků a nezdá se mi, že by byli ochotní platit 20k+.