Pomerne zajimave - na vylet dreamlinerem mam spadeno uz dyl - zatim koukam po nejakem hezkem promo s LOTem do Chicaga, ale narazil jsem nahodou na tohle: http://www.holidaypirates.com/flights/n ... incl-taxes Akorat teda vylet do Stockholmu / Copenhagenu jsem nenasel pod 3 tisice, coz je porad zajimava cena, ale zadny "megahit" .. .
Pomerne zajimave - na vylet dreamlinerem mam spadeno uz dyl - zatim koukam po nejakem hezkem promo s LOTem do Chicaga, ale narazil jsem nahodou na tohle:
To já bych to zase tak tragicky neviděl. Už to že je to low-cost a má premium seats je super. Ačkoliv si za to zaplatit nechají. Ale i ve standardu je LCD panel na všech sedačkách, wi-fi, možnost dobíjení telefonů, tabletů apod. A když se podíváš na ceny za jídlo a pití tak kolik se utratí za dvě cesty. 20-30 dolarů? + odbavené zavazadlo. Při letu do LA bez zbytečných přestupů mi to přijde pořád dobrý
Me na tom lakal hlavne ten dreamliner, akorat me trochu stve spatny lowcost spojeni na sever.. Ale zapadni pobrezi US mam v merku hned po Chicagu na druhym miste..