Sri Lanka
Dobrý den,
s mou nastávající jsme vybrali Sri Lanku jako destinaci pro naší svatební cestu. Rádi bychom v termínu na přelomu duben/květen 2014.
Chtěl bych se zeptat, zda-li si myslíte, že by ceny letenek mohly v blízké době klesnout pod aktuální (aktuálně cena zpáteční pro jednu osobu cca 14700 s Emirates - trasa Praha-Dubaj-Colombo), nebo zda-li byste počkali ještě nějakou dobu, zda se neobjeví nějaká akce (podobná té z Varšavy - lépe ale z nějaké bližší destinace, třeba z Prahy ).
Díky moc za případné reakce.
Marek
Marku, z Prahy bych akci neočekával na druhou stranu se tato cena bude držet určitě do března, takže není důvod nákup uspěchat.
Díky Dave!
S tou akcí z Prahy to samozřejmě nebylo myšleno vážně, ale třeba Mnichov, Vídeň, Drážďany,...
Od pár lidí jsem slyšel, že měli letenky z Prahy cca za 13000 - není to už zas takový rozdíl, spíš jsem si jen říkal, jestli by se dalo něco takového ještě očekávat.
Každopádně díky za odpověď!
Marek
Pokud se budete dopravovat autobusem, tak ano. Mnohdy se totiž lepší ceny dosáhne kombinací MUC/VIE. Jak jsem psal, přijít akce může kdykoliv a nečekaně - i z té Prahy by mohly jít ceny níž, ale ne na takovou libovku jako chodí do WAW Zatím není kam spěchat, tak jen hlídej
Hlídat určitě budu
Ale Varšava je už moc daleko...letecky se už ta úspora na akci vytrácí a busem je to děsivá štreka...mám skoro dva metry a při představě delší cesty autobusem jdu do mdlob
Ještě bych se chtěl zeptat...asi je to nesmysl, ale jen pro zajímavost...
Je nějaká šance, že by mi přímo na pobočce Emirates nabídli nějakou levnější cenu za letenku, než-li mají na internetu? Asi nesmysl, co?
Díky
Marek
Bafla na mě LM nabídka od německé CK na dubnovou Srí Lanku s AI za 16 900 Kč, let s Oman Air. Hotel je dobře hodnocený a když koukám na ceny letenek, asi bych se o moc níže jako individuální cestoval nedostal.
Brali byste, nebo mám čekat na akční letenky? :-)
V zájezdech k moři se nevyznám, ale u Oman Air si dej pozor, abys měl jen krátký tranzit a nemusel platit drahé vízum (asi 1100 Kč na 1 vstup, lze jen e-vízum).
ja neviem, letenky sa da ju s ukrajincami za 400 euro ci kolko a All inclusive riesit tam, kde strava stoji 2 eura na osobu a si fixovany na jedno miesto, ktore mi ani nepride nejak extra...
tonic napsal(a):ja neviem, letenky sa da ju s ukrajincami za 400 euro ci kolko a All inclusive riesit tam, kde strava stoji 2 eura na osobu a si fixovany na jedno miesto, ktore mi ani nepride nejak extra...
To AI je podmínkou. Jel bych tam s kamarády na "flám".:)
jaj tak to ano, aj ked na flam si viem predstavit ine krajiny ako konzervativnu Sri Lanku :D
AI s jedlom ti urobia v kazdom guesthouse :D len ten chlast problem trochu to pravda
do 24 hodin by to malo byt ok
TWOV (Transit Without Visa):
- Passengers with a confirmed onward ticket for a flight to a
third country within 24 hours. They must stay in the
international transit area of the airport and have documents
required for the next destination.
Řekl bych, že při pařbě s partou jde hlavně o ten chlast a v tomto případě tomu AI i v JV Asii rozumím.
Docela mě (v dobrém slova smyslu) šokují ceny ubytování přes booking s AI. Koukám, že když bych kupoval zvlášť letenky a ubytko, dostal bych se s cenou ještě níž.
Uz me tu svrbi ruka abych napsal , kam mas jet chlastat , protoze tam se s chlastu a cigar neplati dan -) Irove tu destinaci miluji -)) .ale vazne za 17 K to je hodne , taky ted vymyslim porad ten duben ale bez Al
Dle odborného magazínu aboutTravel se má od 21.1. otevřít letiště v Colombu pro běžné turisty. Jen to samozřejmě není jen tak. Tedy kromě pojištění na rizika Covid-19, první PCR test max. 96 hodin, pak 14 dnů pobyt v Safe&Secure hotelu, kdy se nesmí mimo hotel, po 5-7 dnech druhý PCR test a po 12-14 dnech třetí PCR test. Tedy takové "thajské" podmínky, zkráceně úplně napikaču:-)
@cali
Nenadávej na Thajsko. Dnes jsem četl, že už si budeš moci chodit v karanténě zahrát golf. Tak pro golfisty už to není taková hrůza :)