Dobrý den, prodám 4 kusy letenek do Thajska v termínu 29.10. až 11.11. Letenky jsou z Budapešti s přestupem v Číně a doletíte na Phuket (NEPOTŘEBUJETE TAM VÍZUM). Čas letů i s přestupem je kolem 20 hodin Jedna letenka stála 12 790 kč. Cenu za změnu pasažéra zaplatím za vás. Letenky jsem zakoupil ve společnosti Pelikán, takže se nebojte, vše je ověřené! Důvod prodeje: Vlezla mi do toho neodkladně práce. Kontaktujte mne prosím na čísle - 605 167 409 nebo emailem radimgrzybek@gmail.com  .

PRODÁM LETENKY DO THAJSKA

Založil(a) ve fóru Cestovatelský bazar

8 reakcí

Dobrý den,

prodám 4 kusy letenek do Thajska v termínu 29.10. až 11.11.
Letenky jsou z Budapešti s přestupem v Číně a doletíte na Phuket (NEPOTŘEBUJETE TAM VÍZUM). Čas letů i s přestupem je kolem 20 hodin Jedna letenka stála 12 790 kč. Cenu za změnu pasažéra zaplatím za vás. Letenky jsem zakoupil ve společnosti Pelikán, takže se nebojte, vše je ověřené! Důvod prodeje: Vlezla mi do toho neodkladně práce.

Kontaktujte mne prosím na čísle - 605 167 409 nebo emailem radimgrzybek@gmail.com

0

co je to za leteckou spolecnost? v jakem to je tarifu? 

ja jen ze minimum leteckych spolecnosti umoznuje zmenu jmena na jiz vystavenych letenkach.

edit: Tipuju, ze jde o ty levne letenky se šanghaj airlines (dcerka china eastern) - a nezdá se, že by zrovna tahle aerolinka umoznovala změnu jména - podle webu umoznuji jen zmenu trech pismenek v pripade preklepu.

0 Citovat

Že se najdou hned čtyři lidi, který budou chtít letět v tomhle termínu z Budapešti, tomu říkám bezbřehý optimismus. A to vůbec nemluvím o voseru s nějakým přepisem...

5 Citovat

Pan Radim se přidal před deseti hodinami. Nemůžete věřit hned všemu.

0 Citovat

za 5 tisic je beru :D

0 Citovat

Nabídl jsem 6666 Kč, sorry fridgy :-)

0 Citovat

Já bych se ráda přidala, Thajsko je můj sen.

2 Citovat

Sue, Naďo, koukám, že máš pěkné sny. Myslím, že Thajsko bych ti mohl splnit, zaplatím letenky a ubytování, sex za to samozřejmě nechci (pokud je to tvoje pravá fotka), akorát mám problémy se zády a cestou zpět bych potřeboval, abys mi vzala zavazadlo.

Těším se na společné plnění snů. Možná si to Thajsko nakonec i pěkně protáhneš a poznáš část, jaká je pro většinu turistů skrytá.

15 Citovat

To není problém, s kuftem ráda pomohu a na sexu trvám, koukej se dát do formy ty impotente.

11
8 reakcí