Discovery Pass Canada, FG 08/2025
Nabízím k prodeji Discovery Pass, Parks Canada s platností do srpna 2025. Discovery Pass Canada je speciální roční vstupenka, která umožňuje neomezený vstup do národních parků, historických míst a národních mořských rezervací spravovaných organizací Parks Canada. Tato vstupenka je platná pro rodinu či skupinu až 7 osob. Pořizovací cena byla 140 CAD. Prodávám za 1500Kč. Osobní předání Frýdek-Místek, Ostrava, okolí či zásilkovna.
Našel jsem jen tohle info:
” Discovery Pass Canada je přenosný. Může ho používat kdokoli, kdo ho má u sebe, bez ohledu na jméno uvedené na kartě. To znamená, že ho můžete půjčit rodině nebo přátelům.
Klíčové podmínky:
-
Platí pro skupinu až 7 osob cestujících v jednom vozidle.
-
Není vázán na konkrétní osobu, ale na fyzickou kartu.
-
Nelze jej kopírovat ani digitalizovat – musí být fyzicky přítomen při vstupu do parku.
”
Vyjadřuješ se ke spoustě věcí, ale jak už tě upozornili zdejší matadoři - hledej informace u zdroje nebo se na to vykašli anebo troluj jinde, jsi opět poněkud mimo:
https://www.commandesparcs-parks...ery-pass
The Discovery Pass must be signed by the pass holder and is void if re-sold or transferred
pro nevládnoucí EN: Discovery Pass musí být podepsán tím, kdo ho zakoupil, a pozbývá platnosti, pokud je přeprodán nebo převeden
Zlatá Sue Ellen :-):-)
Komunita si má navzájom pomáhať a nie nahlasovať, ako tu samozvaný riaditeľ Galaxie. Kto chce kúpi, kto nechce nech nechá tak a neotravuje.
Mel napsal(a):The Discovery Pass must be signed by the pass holder and is void if re-sold or transferred
pro nevládnoucí EN: Discovery Pass musí být podepsán tím, kdo ho zakoupil, a pozbývá platnosti, pokud je přeprodán nebo převeden
No dobře, a jak se případná kontrola dozví, že byl předprodej či převed, když není na něco vázán? Podpis je jen háček a čárka…
Ne že bych propagoval svoje info, jen se ptám, jelikož tohle budu potřebovat a zajímá mě to, proto se vyptávám.
UPD. Je tam jasně napsáno - “The pass holder must be present when using the pass.”
Což naznačuje to, že držitel průkazu musí být při jeho použití přítomen.
Tím pádem předchozí info co jsem našel je naprosto neplatná blbost.
789 napsal(a):Komunita si má navzájom pomáhať a nie nahlasovať, ako tu samozvaný riaditeľ Galaxie. Kto chce kúpi, kto nechce nech nechá tak a neotravuje.
Omlouvám se, zapomněl jsem, že současná generace má úplně jiné morální hodnoty.