Ahoj, nedávno jsem se vrátil z NY, kde jsme byli mimo jiné i na nákupech. Chci se zeptat zkušenějších shopaholiků, jestli ví i o nějakém outletovém centru, které je nám blíže a kde se dá nakoupit značkové hadry (Tommy, Lacoste, GAP, Nautica, Calvin Klein apod.) za rozumné paníze jako v US, tj. 10-20$ za triko, 20-30$ za kalhoty nebo bundu apod. Vlastní zkušenost mám jen z drážďanského TK MAXX, kde mi to ale vždy přijde šíleně přebraný, alespoň co se pánského oblečení týká. .
Ahoj, nedávno jsem se vrátil z NY, kde jsme byli mimo jiné i na nákupech. Chci se zeptat zkušenějších shopaholiků, jestli ví i o nějakém outletovém centru, které je nám blíže a kde se dá nakoupit značkové hadry (Tommy, Lacoste, GAP, Nautica, Calvin Klein apod.) za rozumné paníze jako v US, tj. 10-20$ za triko, 20-30$ za kalhoty nebo bundu apod.
Vlastní zkušenost mám jen z drážďanského TK MAXX, kde mi to ale vždy přijde šíleně přebraný, alespoň co se pánského oblečení týká.
to je pravda, zalezi od kusu, len zial tam tie obchody vyzeraju ako keby tam odpad nakupoval :D (aspon co si pamatam ked bola nejaka akcia v Shoppingu Sud vo Viedni)
Při současné ceně letenek do USA, není problém si tam jednou za čas zaletět nejen pro novou kolekci, ale spojit to i s výletem. Rád létám pokaždé jinam. Klasika je NY, Florida a západní pobřeží - to je v akci prakticky pořád. Těžší už je sehnat za dobrou cenu třeba Texas nebo Chicago, ale i tak je to jen otázka času. Nákup outfitu v Evropě jsem omezil na minimum.