Daruji gruzínskou SIM kartu operátora Beeline s cca 1,5 GB, pokud někdo využije. Aktivní by měla být až do 19.7. Předání v Praze.Plus k tomu můžu poskytnout zatím neupřesněný obnos gruzínských lari v mincích (mám je doma a večer je musím spočítat). Vyměním spolu se SIM za pozvání na kofolu / pivo a vyměnění historek. .
Daruji gruzínskou SIM kartu operátora Beeline s cca 1,5 GB, pokud někdo využije. Aktivní by měla být až do 19.7. Předání v Praze.
Plus k tomu můžu poskytnout zatím neupřesněný obnos gruzínských lari v mincích (mám je doma a večer je musím spočítat). Vyměním spolu se SIM za pozvání na kofolu / pivo a vyměnění historek.
Vždyť píšu, že SIMku přenechám za 0,- Mě stála asi 55 Kč, po vašem cca 2€. Jen je škoda na ni nechat propadnout ta data, pokud je někdo zvládne využít ;)
Nech si jako suvenýr. Trávit čas tím, že budu sledovat každou chvíli, zda se někdo neozval na SIMku za 0 Kč a lari za 40. Já třeba jsem rád, když mi zbydou nějaké drobáky z cest, však už mám pěkně těžkou sbírku :D