Bezvízovy vstup do Běloruska (Ruska) 10.6.-10.7. (i po zemi)
Já se zase můžu podělit o zkušenosti z přechodu v Brestu (jela jsem autobusem). Vše proběhlo docela rychle (ať už při cestě do Běloruska tak i v opačném směru). Na hranicích se zajímali pouze o pas a vstupenku. Pojištění nijak nekontrolovali. Každopádně vstupenku nechat! Při výjezdu z Běloruska byla opět kontrolována. Celkově to byl však výlet, který stál za to. Byla jsem v pouze v Minsku, ale město na mě zapůsobilo. A nakonec ani ta atletika, která mi přišla jako nejmenší zlo ze všech nabízených sportů, nebyla vůbec zlá a užila jsem si ji :)
Já jel taky autobusem, konkrétně z Varšavy, na hranicích téměř 2h kontrol v obou směrech. Pojištění neřešili nakonec nikde, stačil pas a vstupenky. Zajímalo by mě, jestli někdo dostal třeba pokutu, v případě, že sportovní akci nenavštívil :)? Minsk paráda (Varšava teda taky!), všechno tam bylo super, i lidi. Jen tam nikdo nechtěl mluvit anglicky, takže musely pomoci ruky a nohy. Už teď se nemůžu dočkat, až se vydám někdy na výlet do Baltských zemí :).
Dodám, že pasová kontrola ve vlaku asi 20 minut, zato pasová kontrola s autobusem asi 2 hodiny ...
Jakub Langer napsal(a):Vím, pozdní update (už tu měl být ve středu), ale dřív to nešlo (vodka, sports, dievočky).
Pokolko idu dievocky ?
Jakub Langer napsal(a):Vím, pozdní update (už tu měl být ve středu), ale dřív to nešlo (vodka, sports, dievočky).
Pokolko idu dievocky ?
Pokolko idu dievocky ?
baca12 napsal(a):Pokolko idu dievocky ?
Nevim, jak jine, ale ty nase jen za koktejly, cenove okolo 15 BYN. Kazdopadne velmi cenne studnice informaci nejen o Minsku, ale vubec celkove o Belorusku, nebot ony byly puvodne z Gomelu. Za-zdarovjaaaaa …