Cestovní pojistění od Union
Dobrý den, chtěl bych se jen zeptat zda má někdo jakoukoliv zkušenost s pojišťovnou Union. Trochu hloupě jsem si u nich zřídil cestovní pojištění a až potom jsem si přečetl recenze, které nebyly zrovna dobré. Po chvilce hledání jsem zjistil ze žádná pojišťovna na webu není hodnocena úplně nejlépe. Jde mi i to zda u nich zřízené cestovní pojištění vypovědět a přejít jinam..Nebo to nechat být... za každou zkušenost/radu budu velice rád. Děkuji :)
Zo zdravotnych dovodov som musel zrusit cestu na Havaj, do tyzdna preplatili vsetko presne podla toho co bolo v zmluve, takze za mna spokojnost, nemozem sa na nich stazovat....
Vyuziju tohle vlakno na dotaz existuje cestovni pojisteni , ktere pokryva zruseni letu ze strany letecke spolecnosti bez ohledu na duvod zruseni , nebo zpozdeni mene jak 6 hodin na odletu ? , vetsina pojistoven , jak jsem zjistil uznava jen , kdyz je zpozdeni letu na odletu vetsi jak 6 hodin a zruseni letu neresi vubec a odkazje na reseni s leteckou spolecnosti a jak se pak treba posuzuje , kdyz letecka spolecnost vyplati komepenzace ?
A ktere pojisteni celkove hodnotite nejlepe ?Petre76 jasne chapu dotaz pro cesuj dementne , ale pojistovny prilis neresim protoze mam irskou medical kartu a ceske pojisteni mi je celkem na nic , ale zena ma jakousi pojistku pres Kooperativu a tam jsem narazail na tech 6 hodin a zruseni letu neresili , prece ale existuji treba pojisteni na rizikove sporty , zavodeni , barak v povodnove oblasti atd , tak proc by nemohlo byt treba drazsi , ale nejake kvalitni cestovni komplexni pojisteni nejen zdravotni ale i dalsi komlikace s letem
AXA ta nejvyšší, zpožděný let kvůli počasí o cca 30 hodin z Madeiry, počítali až po 6ti hodinách, ale další hodina = 500, kámoš z nich dostal full 10.000.
No a ještě jednou AXA tentokrát pro mě, ztracen kufr cestou na havaj, přišel až 3tí den, od aerolinky proplaceno oblečení, od AXY plné plnění v podobě 5.000.
Za mě AXA vede!
K původnímu dotazu.. Union jsem využívala v minulosti, i při cestách mimo Evropu, a žádnou špatnou zkušenost nemám. Teď v poslední době využívám Axu sjednávanou online přes Srovnator.cz a kdybych se měla řídit recenzemi, nemohla bych vystrčit paty z domu :D