Čauky, vím, že už tady podobné příspěvky jsou - nenašla jsem ovšem nic aktuálního a vzhledem k tomu, že se podmínky pojištoven a hlavně ceny pořád mění, zakládám proto nové forum :))Byla jsem trochu rebel a žádný pojištění si nesjednávala, ovšem při posledním výletu přes cestovku, kde bylo povinností a já se ocitla v nemocnici, tak mi došlo, že bych na další cesty vážně měla.Nechci to řešit při každé cestě, kterých mám tak 8-12 ročně, proto přemýšlím o nějakém vyhodnem celoročním pojisteni.Máte někdo nejaky rady a tipy? A jak to vlastně funguje s pojistenim ke karte?Díkx za tipy <3 .
Čauky, vím, že už tady podobné příspěvky jsou - nenašla jsem ovšem nic aktuálního a vzhledem k tomu, že se podmínky pojištoven a hlavně ceny pořád mění, zakládám proto nové forum :))
Byla jsem trochu rebel a žádný pojištění si nesjednávala, ovšem při posledním výletu přes cestovku, kde bylo povinností a já se ocitla v nemocnici, tak mi došlo, že bych na další cesty vážně měla.
Nechci to řešit při každé cestě, kterých mám tak 8-12 ročně, proto přemýšlím o nějakém vyhodnem celoročním pojisteni.
Máte někdo nejaky rady a tipy? A jak to vlastně funguje s pojistenim ke karte?
čauky, absenci CP nevnímám jako známku rebelství a ani známku punku, ale známku něčeho úplně jiného. již dříve zde 100x probíráno, dál nebudu rozebírat. určitě je dobrým nápadem obrátit se na "svou" banku, která ti vydala karty. CP je běžným produktem ke kartě. kecal bych, jestli ke každé nebo spíše jen kreditní.
jezis to je super k ty karte.. to jsem ani necekala ze bude takhle levny :)) tak to bylo jednoduchy...to jsem mela jen trochu vic zapojit mozek a poguglit, diky :))
Mám zkušenost od jednoho zde hodně propíraného cestovatele a kupodivu mu uhradili během jednoho pojistného roku několik PU, kdy některé byly řekněme, ne úplně košer... Tedy u mě dobrý:-) Ale to není věc BNP, spíš Europe Assistance.