Ross Stores - žaloba
Kdo jste kdy v US nakupovali v těchto dle mě a hlavně mých dcer znamenitých obchodech, nepřišel vám také e-mail o připojení k hromadné žalobě a vypořádání?
Nakupuju tam relativně často, ale email jim ani jiným obchodům nedávám. Čeho se ta žaloba týká?
Jak sem pochopil, tak jí žalovali, že používali falešné nebo zavádějící srovnání cen. Předpokládám, takové to jak na visačce bylo původní cena 39,95 a nyní cena Ross 9,95. Já jsem tedy nikdy na původní cenu nekoukal a nezajímala mě. Je fakt, že jsme tak nakoupili mraky hadrů.
edit: Spíš to vidím jako tučné sousto pro právníky, ti z toho asi jediní budou profitovat.
Tím je myšlena MSRP obvykle vycucaná z prstu? Připadá mi to jen jako snaha nějakého ambulance chasera snadno přijít k penězům při mimosoudním vyrovnání.
Principielně jde myslím o ty ceny viz obrázek. A to sousto, ze kterého se bude ukrajovat je 4 854 000 USD. Právníci se pomějou:-(
Class members jsou definovány takto: All persons in the United States who purchased (and who did not receive a refund or credit for all their purchases) from Ross any item with a price tag that included a comparison price that was higher than the sales price during the Settlement Class Period.
Link na settlement: https://uploads-ssl.webflow.com/...ett....pdf
Jinak jsem ten settlement nějak blíže nestudoval. Potenciálně počítají s připojením cca 9.000.000 lidí. I kdyby to byla nakonec jen polovina, vyjde na každého 1USD.
A to se vyplatí:-) Stejně tam zase něco nakoupím, pro mě je Ross super a na žalobu jim chčije Brok...
To já bych rád taky, ale na moji maličkost tam těžce něco sháním, takže si tam zase ve velkém spíš nakoupí žena a dcera:-)
Proc je ta zaloba omezena jen na Ross? Stejny stitky s cenama maji i Tjmaxx, Nordstrom rack, Marshalls a dalsi podobny hrabarny.
Mne to prijde trosku postaveny na hlavu. Jestli je tech 9 mio lidi nas.anejch, tak tam maji prestat nakupovat a ne se soudit o 50 centu na hlavu. Vidite v tom nekdo logiku? Rad se necham poucit.
Tady jde primárně o relativně snadné peníze pro právníky v zemi, která dala světu kauzu Stelly Liebeck.
Nejde o lidi, jde o peníze pro právníky a administraci. Cíl není ničím, hnutí je vším, jak říkal Genosse Bernstein.
$4,854,000 settlement fund after deducting the costs of administering the Settlement, court approved attorneys’ fees and costs of up to 25% of the settlement fund ($1,213,500 in fees and costs up to $50,000), and potentially payments of up to $5,000 each to the Class Representatives, for a total of $10,000.
Kačenka Konečníková napsal(a):Protože Amerika - zkusí Ross a když to vyjde můžou pokračovat.
Ty a Semelová stejně nosíte sarafán a láptě a ty v Rossu beztak nevedou.
Diky. Lidi jen jako zaminka, jak jinak. I kdyz ten stack o kterej se hraje neni na Ameriku zas tak velkej, to uz musi mit ty zaloby standardizovany, aby nad nima netravili moc casu, ne? 😅 jen prepsat jmeno firmy, castku a je hotovo.
Škoda, že jsem jim nedala e-mail, minule jsme jim tam nechali pořádnou outratu😉 Snad je to nepoloží, to by mě mrzelo.