Pro cesty od 1. října 2019 platí nová povinnost vyplnění elektronického formuláře eTA a zaplacení poplatku 12 NZD (resp. 9 NZD v případě žádosti přes mobilní appku).Systém bude funkční od července 2019, schválení může trvat až 72 hodin, tak na to myslete! eTA má být platná na 2 rok s neomezeným počtem vstupů do země.Oficiální info: https://www.etanewzealand.com/ .
Pro cesty od 1. října 2019 platí nová povinnost vyplnění elektronického formuláře eTA a zaplacení poplatku 12 NZD (resp. 9 NZD v případě žádosti přes mobilní appku).
Systém bude funkční od července 2019, schválení může trvat až 72 hodin, tak na to myslete! eTA má být platná na 2 rok s neomezeným počtem vstupů do země.
Je to mozne ja byl na Zelande pred 21 lety ,kdy se tam jeste nezamykaly ani domy a auta parkovaly s klickem v zapalovani a pri stopu, kdyz jsem se natahl na chvili vedle silnice, tak hned zastavovali ,jestli se mi neco nestalo a vetsinou jsem cekal na prujezd 1-2 aut a uz me nekdo vzal
Dneska to je asi jine vsechno, rad bych tam zase letel se podivat ovsem v sezone a to letenky moc pod 25K nejsou, ted jsem ale videl parkrat po sobe ten let s Cinanama za nejakych 16 K .. sice vlastne na konci jejich leta, ale to by se asi jeste dalo i kdyz jsem tam chtel spis na Silvestra , nebo pak v lednu, max v unoru, ale treba by i ten brezen nebyl spatny