Zdravím, měl bych dotaz. Poslední dobu jsem skeptický, zda si můžu přivést z Ukrajiny víc jak 2 krabičky leteckou dopravu. Nedávno se vracela známa z Ukrajiny pozemskou dopravou a nesměli mít víc jak 2 krabičky “na hlavu”. Tak mě zajímá jestli to platí i na vzdušnou přepravu, nebo se máme řídit pravidlem 2 krabiček “na hlavu”. Co myslíte? Děkuji za jakoukoliv radu. .
Zdravím, měl bych dotaz. Poslední dobu jsem skeptický, zda si můžu přivést z Ukrajiny víc jak 2 krabičky leteckou dopravu. Nedávno se vracela známa z Ukrajiny pozemskou dopravou a nesměli mít víc jak 2 krabičky “na hlavu”. Tak mě zajímá jestli to platí i na vzdušnou přepravu, nebo se máme řídit pravidlem 2 krabiček “na hlavu”. Co myslíte? Děkuji za jakoukoliv radu.
Četl jsem si je. Někde jsem četl 40ks někde 200ks. Jinak bych se samozřejmě neptal. Ptal jsem se i Celní Správy přímo na letišti, kde na to nedokázali zcela odpovědět.
Tak pokud sis je četl, tak nechápu, co je Ti nejasný (jsou to ofiko stránky eu), je tam napsaný v kterých zemích a při jakým způsobu přechodu platí nižší limit, jinak platí vždy ten vyšší...
Ja chodím na Ukrajinu pravidelne. Letecky a najmä cez Viedeň to je úplne jedno. To by musela byť strašná smola, aby kontrolovali. Naposledy 3 litre alkoholu a 3 kartóny (heets). Pozemne to je oveľa horšie, najmä cez Slovensko. To fakt 2 krabičky len.
Njn, ale ty jsi mazák, starý pašerák, ale co ti rookies...:-)
tonic napsal(a):
Ja chodím na Ukrajinu pravidelne. Letecky a najmä cez Viedeň to je úplne jedno. To by musela byť strašná smola, aby kontrolovali. Naposledy 3 litre alkoholu a 3 kartóny (heets). Pozemne to je oveľa horšie, najmä cez Slovensko. To fakt 2 krabičky len.