Zdravím.Mám otázku.Dá se vízum do Bangladéše vyřídit online nebo je nutné jezdit do Berlína.A je potřeba zvací dopis nebo stačí itinerář. Děkuji za reakci .
Zdravím.Mám otázku.Dá se vízum do Bangladéše vyřídit online nebo je nutné jezdit do Berlína.A je potřeba zvací dopis nebo stačí itinerář. Děkuji za reakci
Ty si děláš srandu Tonicu ;-). Jinak kdo si nedokáže najít ani podmínky víza, tak by snad raději zrovna do Bangladése nemel letet. Ještě bych to zvážil.
Předpokládala jsem že se ozve někdo,komu se nebude líbit muj dotaz.
Tak nejde o to, jestli se mi tvůj dotaz líbí nebo ne a ani o dokonalost. Jde o to, ze kdo si neumí vyhledat podmínky víza, nebo když už mu někdo prihraje odkaz, jako tonic v jeho prvním příspěvku, kde je uvedeno, co je treba splnit pro obdržení víza po příletu, tak pak mam o neho opravdu starost. Obzvlaste pokud cestuje do takové země jako je Bangladéš. A moje svědomí mi nedá, abych mu neporadil zůstat raději doma. Na tom nevidím nic špatného
S ohledem na cenu víza ve vztahu k ekonomické situaci je jasné, že je to hlavně nástroj na získávání peněz a pokud cestovatel nemá v pasu nějakou totální šílenost (10 razítek ze Sýrie, Izraele apod.). tak je vždy vítaný ;-)
Ahoj, nemá někdo prosím čerstvou zkušenou s on arrival vízem? Někde jsem četl, že je potřeba mít i invitation letter. Nevíte náhodou někdo, zda je to opravdu potřeba? Případně, jak ho pro potřeby turismu získat?