Coronavirus - zachovajte paniku
[citace="Deny"]
Já bych táááák chtěla na ty Kanáry, klidně i tu cestovku bych překousla, hlavně, když by mi tam bylo teplo! No ale jedeme na lyže, tak snad ta panika ještě nějakou dobu vydrží
"Z italského Bergama přiletělo v neděli do Brna třináct cestujících, nikdo z nich nepotřeboval konzultaci s lékařem kvůli zdravotním problémům v souvislosti s koronavirem v Itálii, uvedla Renata Ciupek z jihomoravské hygienické stanice."
Třináct cestujících? Tomu říkám super load factor. :D
není směrodatné. Ze zjevných důvodů prostě lidi ve středu neletěli do Bergama. Zajímavost ale je jak teď tak koukám, že se od dubna přecházi na rotaci pátek-pondělí ze středy-neděle. Ta neděle v 6:40 z Bergama taky nebyla nic moc.
Honza Čermák napsal(a):A už máme tři potvrzené případy i u nás.
Kolik lidí poslal Zeman do Číny?
Honza Čermák napsal(a):A už máme tři potvrzené případy i u nás.
Išli by ste teraz do Česka? Aké máte skúsenosti?
tonic napsal(a):
Išli by ste teraz do Česka? Aké máte skúsenosti?
Snad brzy zakážou všechny lety z/do Ústí nad Labem.
Chcel som ísť do Hodonina kúpiť pivo v Penny markte, ale nebudem riskovať prekročenie Moravy
tonic napsal(a):Chcel som ísť do Hodonina kúpiť pivo v Penny markte, ale nebudem riskovať prekročenie Moravy
Když k tomu přibereš slivovici, tak to bude v pohodě.
tonic napsal(a):Chcel som ísť do Hodonina kúpiť pivo v Penny markte, ale nebudem riskovať prekročenie Moravy
Tiež som nad tým rozmýšlal, ale vo svetle nových informácií nie je uz za Moravou bezpečno...:)
No možno s tou Slivovicou by som sa toľko nebál.
Michal napsal(a):Je to dobré, v africké Neapoli jsou ještě regály plné těstovin.
Ako správny bizňesman z východu by si mal teraz dokúpiť bagáž a priniesť aspoň 100kg cestovín domov. Samozrejme rozpredať s apokalytickou prirážkou
tonic napsal(a):Lidi si to často pletou, avšak já jsem ze střední Evropy 😁
Ako správny bizňesman z východu by si mal teraz dokúpiť bagáž a priniesť aspoň 100kg cestovín domov. Samozrejme rozpredať s apokalytickou prirážkou
Michal napsal(a):Je to dobré, v africké Neapoli jsou ještě regály plné těstovin.
13 prípadov nákazy. Tak do soboty snáď ešte niečo nakúpiš. :)
Michal napsal(a):Lidi si to často pletou, avšak já jsem ze střední Evropy 😁
Pojem stredná Európa je jen výmysel z našich končín, aby sme sa uchlácholili, že sme skoro západ:))
V Irsku uz mame taky jednoho zaskodnika .. zatim jen v Dublinu a v Belfastu je dalsi ..za 10 dnu letim do jamy lvove ,asi si koupim na ty cajzly rousku -))
A spagety misto irske whisky jako prezent budou taky dobre
mikir napsal(a):[citace="Deny"]
Já bych táááák chtěla na ty Kanáry, klidně i tu cestovku bych překousla, hlavně, když by mi tam bylo teplo! No ale jedeme na lyže, tak snad ta panika ještě nějakou dobu vydrží
Vsak tu ted byla nabidka CK na 4 hvezdickovy hotel all inclusive odlet z Prahy na tyden za 10 K Jinak jsem nasel z Berlina Lanzarote RT za 82 euro a na ten tyden apartmany Flora v Puerto del Carmen pro dva 225 euro ,nejsou nic moc ale znam je chodili jsme kolem nich lepsi bydleni je pak za 350 euro pro dva ,vim jste 4 ale to je myslim dobra cena uz
a v Neapoli sa predava aj nieco ine ako cestoviny? :) ...a ako pozeram na cenovky na fotke, zostali uz asi iba tie drahsie :)
To mi pripomina ze v mediach nam tiez pisali ze pivo Corona ma zrazu problemy s predajom, tak reku budem bojovnik proti krize a pomozem im...to ma vsak preslo ked chceli za 0,33l tej ich šťanky 1,99€ :D
Hmmm... Pokud zakážou lety jen do Milána a Benátek a ne do Boloni, asi dost stoupne cena... Pokud se dostane na nějakých 160 eur za jeden směr na Velikonoce (což by mohlo, ne, kdyby to bylo nejbližší letiště s přímým letem), mohl bych letenku prodat, když je poplatek za změnu jména u Ryanair jen 115 EUR. :D
tmx napsal(a):Hmmm... Pokud zakážou lety jen do Milána a Benátek a ne do Boloni, asi dost stoupne cena... Pokud se dostane na nějakých 160 eur za jeden směr na Velikonoce (což by mohlo, ne, kdyby to bylo nejbližší letiště s přímým letem), mohl bych letenku prodat, když je poplatek za změnu jména u Ryanair jen 115 EUR. :D
Letenky mám na 20 března do Benátek (Treviso airport) tak trochu doufám že dojde ke zrušení, protože předělávat letenky pro 2 lidi třeba na Barcelonu vyjde docela na dost... :/
Takže mám po romantickém víkendu v Benátkách
"Bezpečnostní rada státu rozhodla o zastavení letů do Benátek, Boloni a Milána, doporučila necestovat do Itálie. Světový pohár v biatlonu v Novém Městě na Moravě bude bez diváků."