Dobrý den, jsem studentka Vyšší odborné školy cestovního ruchu v Karlových Varech a v letošním roce ukončuji studium obhajobou absolventské práce. Mým tématem je "Filmová turistika v Karlovarském kraji". Součástí práce je i vyhodnocení dotazníku na toto téma. V odkaze níže se na tento dotazník dostanete a já vám děkuji za případné zodpovězení. https://www.survio.com/survey/d/...5K0A6E5D6M .
jsem studentka Vyšší odborné školy cestovního ruchu v Karlových Varech a v letošním roce ukončuji studium obhajobou absolventské práce. Mým tématem je "Filmová turistika v Karlovarském kraji". Součástí práce je i vyhodnocení dotazníku na toto téma. V odkaze níže se na tento dotazník dostanete a já vám děkuji za případné zodpovězení.
Chtěl jsem ti to vyplnit, ale dotazník mě zavedl do slepé uličky. Na otázku č. 11 jsem odpověděl "Spíše ne". U otázky č. 12 je napsané "Odpovídají pouze ti, kteří u otázky č. 11 odpověděli Ano/ Spíše ano" ale přitom otázku nelze přeskočit ani dotazník odeslat. Takže jsem musel dotazník ukončit.