UVOLŇOVÁNÍ restrikcí a cesta k normálu
Po zasahu Babise udajne kdo ma zaplaceny pobyt v Madarsku bude vpusten s testem ne starsim nez 5 dnu ..Opet jen dukaz k cemu slouzi strasak s nazvem COVID -19 O prujezdu jako treba ve Slovinsku se nic nepise Samozrejme ani o tom kdo ten test zaplati ...Hlavne populismus pred volbama ...
mikir napsal(a):Po zasahu Babise udajne kdo ma zaplaceny pobyt v Madarsku bude vpusten s testem ne starsim nez 5 dnu ..Opet jen dukaz k cemu slouzi strasak s nazvem COVID -19 O prujezdu jako treba ve Slovinsku se nic nepise Samozrejme ani o tom kdo ten test zaplati ...Hlavne populismus pred volbama ...
A vy se tam chystáte na výlet za peníze irských pracujících nebo jenom pičujete?
mikir napsal(a):Po zasahu Babise udajne kdo ma zaplaceny pobyt v Madarsku bude vpusten s testem ne starsim nez 5 dnu
No tohle je spíše komplikace s testem! ... s tím se může vyfotit..
Já měl odjíždět s rodinou do Sarváru koncem září (pobyt přeložený z května) už převčírem CK (Německá) nabídla přerezervaci či vrácení peněz - zvolil jsem vrátit peníze,ale aby za tohoto stavu nezačali couvat ..
Někde se přece jen uvolňují restrikce a normalizuje se situace https://zdopravy.cz/izrael-vypra...dlo-59301/
Letisko vieden z chorvatska.
Ukazany transfer dokument, listok na bus a sup ho na rakusku podu.
Inak naposledy si ten transfer dokument vojacikovia nechavali, cul mi ho dali so sebou
Tak aby to nebylo jen o zavírání. Jordánsko od 8. 9. otevírá letiště v Ammánu. Mám takový mix informací z arabských zdrojů v angličtině a od kamarádky, co tam žije, takže to berte jen orientačně. ČR je v tuhle chvíli brána jako žlutá země, ale na turistický cesty to zatím nevypadá.
Budou chtít test po příletu (hradí si turista), potom až deset dnů karanténa a další test.
Jenom pro vysvětlení. Jordánsko je na tom proti většině ostatních arabských zemí počtem nakažených velmi dobře a nechtějí si to pokazit, proto ta hysterie.
Reakce Ahmada a Dimika nechavam bez povsimnuti ,samozrejme kdo to pochopil, komentoval jsem Babise z hlediska CR Ja jsem jen mel letenky pres Budapest a Ryanair mi krome emailu poslal i sms ,ze mohou jen Madari ,nebo kdo tam pracuje ci studuje ,, a ze to neni jejich vina , Odepsal jsem ,ze moje taky ne a ze bych ocekaval prevedeni zaplacene castky na muj dalsi let
Pochopitelne ,ale s nicim nepocitam ,nakonec jedna letenka byla za 15 euro druha za 11 a koupil jsem si Dublin -Praha primy ... za 25 euro a zpet jsem chytil 5 eurovou akci pres Brusel ,,bohuzel opet za cenu 14 ti denni karanteny co me asi zase ceka
Ryanair dost tvrde ted na irskou vladu utoci ,aby zrusila ten jejich zeleny seznam ,tak uvidime
Nejspíš budeme během pár dní červení pro Německo :(
https://www.irozhlas.cz/zpravy-d...9040939_pj
Takže sbohem, Kanáry z Německa.
Ještě mám furt v plánu ty předvánoční rakouské Alpy...
Zdravím všechny. Chtěl bych se zeptat jak funguje a zda vůbec transfer na letisti v Bangkoku v nynější situaci. Jde o pokracovani na Phuket vzhledem k tomu, ze se jen phuket otevře pristupu turistům. Diky za odpověď
Deny napsal(a):Nejspíš budeme během pár dní červení pro Německo :(
V úterý mi tam začíná business trip. Ani nevíš, jak moc doufám, že zčervenáme nejpozději v pondělí v noci :D
Zatím to vypadá spíš, že se řeší Praha, než celý Česko, ale stát se může všechno, že.
speedy7cz napsal(a):Zatím to vypadá spíš, že se řeší Praha, než celý Česko, ale stát se může všechno, že.
https://www.novinky.cz/domaci/cl...d-40335377
Tak stejne spousta lidi ma trvaly pobyt na jinem miste nez Praha, to je nevymahatelne... Slovensko zvazuje nas dat na cerveny seznam https://www.novinky.cz/koronavir...e-40335373
Ano, to jsem četl. Dneska Matovič v rádiu tvrdil, že se nic takového nechystá a odpoledne je zase novinka opačného charakteru. :)
Abys to tentokrát stihnul 😂
Dneska dáme litr a hned to bude "červená se line záře, barví plíce, barví semafory.
Blbost. Má celý víkend. Dnes bude tak 750 a o víkendu se testuje málo. Takže to vidím na poslední klidný víkend vhodný někam zaletět. No možná s problémy s návratem, pokud by byl prodloužený :-)
No, já ještě tajné doufám ve středeční Bari 😂 Ale Santorini z konce září smutně odepisuji. Ne, že by něco propadlo - ubytko, letenky i jízdenky se dají ještě zrušit, ale spíš kvůli tomu, že se tam nepodívám.
Strkání špejlí hluboko do nosu nepatří mezi mé hobby, k tomu to nemusí stihnout vyhodnotit do odletu a kdoví, jestli tehdy nebudou chtít rovnou karanténu.
Tak ja zase dufam ze DY mi zrusia Oktobrove letenky do Osla. Sice este sme u nich zlty,no to sa za chvilu zmeni. No a kedze Rakusko je u nich uz davno cervene a letiet mame s Viedne takze 10 dnova karantena by cakala aj tak. Pochybujem ze cisla zazracne klesnu ci uz u nas,alebo v Rakusku. Iba ze by prestali testovat.
Michal napsal(a):Strkání špejlí hluboko do nosu nepatří mezi mé hobby, k tomu to nemusí stihnout vyhodnotit do odletu a kdoví, jestli tehdy nebudou chtít rovnou karanténu.
Take jsem se toho bal, ale nakonec to byla uplna pohodicka, sel bych klidne kazdej den :D
Vladimír Vladimírovič Popičimušvihli napsal(a):
Take jsem se toho bal, ale nakonec to byla uplna pohodicka, sel bych klidne kazdej den :D
No Michal sice píše o hloubce v nose, ale myslí při tom hloubku peněženky, kam by musel sáhnout. Je třeba číst mezi řádky a ty bys to Vladimire Vladimiroviči měl vědět. I když poslední dobou tvoje vyjádření k “ paní Koruně” dává tušit, že už ti mozek tolik neslouží ;-)