UVOLŇOVÁNÍ restrikcí a cesta k normálu
Michal napsal(a):Hezký seznam cestovních restrikcí do UK. Zatím tam chybí Španělsko.
https://www.independent.co.uk/tr...76998.html
Saskarna, vzdyt je ta mutace vsude rozlezla. UK mela mlcet jako Cina v lednu a unoru a ted by nebyla za tu spatnou.
To je ten rozdíl mezi diktaturou a demokracii. Nevím teda v čem ma byt "za spatnou",ale jistě by se dohledal puvod,třeba nakonec nebude ve VB. Uvidíme nakolik je to zbytečná panika,sam jsem zvědav...
eremi napsal(a):To je ten rozdíl mezi diktaturou a demokracii. Nevím teda v čem ma byt "za spatnou",ale jistě by se dohledal puvod. Uvidíme nakolik je to zbytečná panika,sam jsem zvědav...
V tom ze o Cine ted uz nikdo nemluvi a Cina sama se ted tvari jako nevinatko. Puvod nemusi byt vubec v UK, proste jen sekvencuji vice nez kdokoliv v Evrope.
danny napsal(a):Tak i u nás celekem fraška.... ještě dopoledne všechny společnosti prodávaly letenky do/z Velké Británie (některé doteď). Ryanair se ještě rozhodl odletět (zpět prázdný), ČSA už lidem řeklo před odletem sorry, zrušeno. Pak si něco plánovat...
Proc by Ryanair odletel prazdny ,jednak neni zakaz letu z CR do Britanie a pak to narizeni pro prilet je platne od 12.00 FR mel odlet jak vidim na odletech 11.24 (11.30 ) spis se opet predvedlo svuj pristup CSA ktery odlet 11.40 zrusilo
Prilet FR v 15.50 uz je zruseny stejne jako pak v 16.40 CSA
Já už na ty depresivní zprávy nemám náladu, asi si pustím nějaký katastrofický film pro její zlepšení.
Třeba z cestovatelského prostředí - cesta vlakem :-) https://www.csfd.cz/film/412644-...u/prehled/
padrino11 napsal(a):Myslíš Nákazu nebo Resident Evil? 🙊Já už na ty depresivní zprávy nemám náladu, asi si pustím nějaký katastrofický film pro její zlepšení.
Možná něco optimističtějšího - Smrtící epidemie?
Z cestovatelských pak Boeing 747 v ohrožení, nebo Con Air pro příznivce tvrdších přistání.
Já zrovna nedávno koukala na "How it ends". Méně známe, občas tomu sice padá řetěz, ale atmošku to má slušnou ;)
baca12 napsal(a):lety se stale do blavy prodavavaji .... a polevnu.Tak uz i u nas zakaz uk priletov od polnoci na tri dni
mikir napsal(a):[citace="danny"]Ryanair se ještě rozhodl odletět (zpět prázdný)
Proc by Ryanair odletel prazdny ,jednak neni zakaz letu z CR do Britanie a pak to narizeni pro prilet je platne od 12.00 FR mel odlet jak vidim na odletech 11.24 (11.30 ) spis se opet predvedlo svuj pristup CSA ktery odlet 11.40 zrusilo
Prilet FR v 15.50 uz je zruseny stejne jako pak v 16.40 CSA
[/citace]
Cemu nerozumis na vete ze leti z Londyna do Prahy Ryanair prazdny ?
padrino11 napsal(a):Já už na ty depresivní zprávy nemám náladu, asi si pustím nějaký katastrofický film pro její zlepšení.
To já mohu doporučit oblíbené ruské filmy:
Čekisk (1992) a Gruz 200 (2007).
Bič boží napsal(a):Mikir je eremiho alter ego, uz je to jasne.
Odhalil jsi me a nerus,musím napsat minimálně půl stránky v dementštině :)))
Jinak k tématu,schválení vakcíny pozitivni zprava,byl bych ale rad,kdyby se zároveň začala řešit, minimálně na evropské úrovni, koordinace uvolnění cestování pro očkované jedince.
Danny,na Stansted jsem se nedival,ale do Prahy zadny let Ryanairu nebyl psany dopoledne na priletech Prahy jen odlet v tech 11.30. z Prahy, tak nevim, a dalsi uz byl zruseny , takze z ceho usuzujes , ze letel prazdny , nemyslim z Londyna (z toho nic nepriletelo ) ,ale z Prahy odlet ten poledni
Pozitivni zprava k vakcine muze byt akorat pro blazny co se tim neproverenym svinstvem nechaji naockovat ,ale mozna ze propagatori se ockuji jen placebem
Ryanair odletel na STN a vratil se do Prahy prazdny (protoze zakaz), British Airways take priletely prazdne a odvezly jen cestujici z Prahy. Zitra je Ryanair STN a EDI zrusen, a pravdepodobne zrusi celou GBR az do konce roku. British Airways zatim chteji letat do Prahy prazdne a vozit lidi jen odsud, stejne tak easyJet. CSA zruseno do konce roku. Tak uvidime, meni se to kazdou chvili.
Liborek napsal(a):[citace="Ahmad Masúd"]
Takže zbývá snad jen Srbsko a Ukrajina.
Ukrajinská vláda plánuje lockdown hned po skončení pravoslavných Vánoc.
[/citace]
Ještě jde Bulharsko. Střediska otevřenáé, hotely taky, jediné co je blbé, že restaurace jen výdej z voken. A není z toho jasné, zda hotely mohou jet i se stravováním či bez.
tonic napsal(a):mozno je to tak ako na Slovensku na jar a asi aj teraz, jedlo na izbu
Pokud nepřitvrdí, tak poletím i kdybych měl být jen na potravinách ze sámošky :-)) Luftwaffe má ceny více než přijatelné a tady doma za chvíli nepůjde koupit ani bota nebo zimní bunda.