Ahoj cestovatelé, prodám 1 voucher v hodnotě 100 EUR na letenky od AF, KLM a Delta airlines, který musí být využit nejpozději do 3. 1. 2021. Cena: 60EUR Mějte se! Namco .
V tom neni problem zatim nemohu rict presne , ale pokud ano tak bych se ti ozval na SZ trosku by asi byl problem jak vyresit predani i platbu , ziju v Irsku Jde mi o cervnovou cestu v druhe pulce mesice do CR Ryanair zatim nelita a ani Aer Lingus neni jisty Lufthasa taky ne a pres UK ani Berlin se mi nechce ( dojezd po zemi ) Pres Amstr se mi to jevi nejschudnejsi
V tom neni problem zatim nemohu rict presne , ale pokud ano tak bych se ti ozval na SZ trosku by asi byl problem jak vyresit predani i platbu , ziju v Irsku Jde mi o cervnovou cestu v druhe pulce mesice do CR Ryanair zatim nelita a ani Aer Lingus neni jisty Lufthasa taky ne a pres UK ani Berlin se mi nechce ( dojezd po zemi ) Pres Amstr se mi to jevi nejschudnejsi
není problém, dej kdyžtak vědět, platbu můžeme přes revolut, monesu i Tranferwise. A předání, bych ti poslal voucher na email a bylo by vyřešený.
Velmi účinný magický rituál, aby se šílený člověk zamiloval
mýdla magického štěstí, která změní váš život a budete žít v štěstí v radosti z bohatství. toto mýdlo vám pomůže ve vašem životě mnoho příležitostí k dosažení všech svých nejdražších snů.
Prosím, kontaktujte mě, abych si to velmi účinný produkt pro prodloužení a zvětšení jeho penis Produkt v boji proti předčasné ejakulaci Kouzelný prsten pro milostné peníze a použití a ochrana
Telefon (Whatsaap) +33 644680389 E-mail: bambamoudjid@gmail.com
spokojenost nebo Úhrada seriózního čestného marabou, viz profesor afrického jazyka