Itálie - vouchery na ubytování, příspěvek na letenky (CORONA)
Ahoj,
často se v českých médiích mluví o tom, že se teď Itálie otevřela turistům a v rámci obnovení turismu nabízí vouchery na ubytování (třeba každá třetí noc v hotelu zdarma) a příspěvky na letenky.
Našli jste někdo, kde lze najít relevantní informace a jestli to je použitelné? Nebo je to jen nějaký hoax v médiích.
Díky.
Zatím to vypadá že to neschválili.
Díval jsem se na ofiko stránky visitsicily kde měla být podpora nejvyšší a nic.
Na internetech pouze články ze začátku května, kdy to vyhlásili a jinak nic.
Už to prcam, letenky mám koupené a ubytko taky budu řešit v blízké době
Já jsem se taky nakonec rozhodl bez ohledu na tyhle okolnosti a volím Albánii.
Ale jako szstejně mi to nedá... Dneska jsem četl opět na novinkách.cz, ze kromě tě Sardinie nabízí Spanelsko hotely pro 2 osoby za cenu 1. Víc info k tomu nebylo, opět nedohledatelne a zrovna u toho Španělska mi tohle přijde taky zajímavé.
Nemáte někdo víc informací? Nebo jsou to jen novinářské kachny, které redaktoři slyšeli někdy v dubnu a jen je stále pretrasaji dokola? :-)
No mě zajímá hlavně ta Sicílie, tak jsem jim napsal jak se to má a co pro to musíme udělat, ale bez odezvy.
Zatím z toho mám takový pocit, že je to fakt jen novinářská kachna. :-D Ale kdybys ses něco dozvěděl, budu rád, když dáš vědět. Taky se snažím ještě něco zjistit víc.
Dobrý deň,
Reagujem na Vaše príspevky. Ja som tiež na nete objavil informáciu, že Sicília plánuje prilákať zahraničných turistov rozdávaním voucherov na ubytovanie a ďalšie benefity. Tak som sa pozeral na oficiálnu stránku VisitSicily, kde je uverejnený zoznam zapojených CK a touroperátorov, ktorý by mali posielať dané vouchery. Tak som im skúšal napísať, ale bez odozvy. Náhodou neviete, ako sa veci majú, a čo je potrebné spraviť pre získanie vouchera. Alebo je to len nejaký druh praktík, ako nalákať čo najviac turistov tento rok na ostrov, ale nedostanete od nich nič. A zaujímalo by ešte, či mi viete poradiť, či je možné na Ostrove Vulkáno si voľakde odlažiť batožinu. Bývame na Sicilií, ale chystáme sa na 2 dňový výlet na ostrov Vulkáno a Stromboli, na ktorom som už zabezpečil prespatie. Aby sa človek neusel báť o veci. Ďakujem.
Tyto příspěvky jsou rok staré. Myslím, že nemají důvod lákat na slevy o letošních prázdninách další turisty.
Úschovna zavazadel na Vulcanu bývala: https://www.tripadvisor.co.nz/Sh...icily.html
Asi by bylo dobré aktuální situaci někde ověřit, např. tady: http://www.infoeolie.info/Trekki...slands.htm