Cestovatelův čtvrtečník
Za mě palec nahoru. I když nejsem tolik aktivní, tak na začátek bych chtěl říct, že dost oceňuji práci, kterou tu na cestujlevne děláte. Vlastně diky vám jsem, jako "chudý" student, začal cestovat a objevovat levné letenky a levné cestování. A díky vašemu přístupu jste prostě nejlepší. Hlavně se snažíte pomoct lidem bez arogantního přístupu, narozdil od jiných stránek podobného typu (zdravím Ondřeje 🙃 ).
Jinak k tomu čtvrtečník, dozvím se, co se aktuálně děje, co se za poslední týden stalo, na čem pracujete a jaké jsou aktuální podmínky pro vstup/návrat do určitých zemí. Případně tam byl i tip ohledně (ne)koupě letenek.
Takže pokud si to bude držet nějakou úroveň, tak jen tak dál a budu se těšit na každý čtvrtečník.
Bude možnost (možná už je, neoveroval jsem) newsletter mit zaplý jen na ten čtvrtečník popřípadě vyplý jen na ten čtvrtečník?
Michale, díky za zprávu. Bohužel jsem ji před 3 měsíci nějak přehlédl :D
čtvrtečník aktuálně jde všem – stačí se tedy přihlásit a vypnout si všechny volby na státy.
Nesel by tady dat odkaz pro ty co nepouzivaji facebook , jak si jinak ctvrtecnik precist ? Nebo alespon ten posledni ? Diky
eremi napsal(a):Stačí používat email...
Vsak jo ,ale nechci ho mit zahlceny vselijakym balastem a abych vecne kontroloval zpravy ve spamu
Ja si nestezuju , kdyz tady byla diskuze , ze cestuj levne konci ,tak nebyl problem odkaz na ten ctvrtecnik kde David o tom psal sem dat .... diky za ochotu ,,,
Ono je fakt velmi náročné zkontrolovat mail 1x týdně, dle názvu dojde i tobě kdy asi. Momentálně, vzhledem k tomu, že akce žádné nejsou, stejně chodí pouze čtvrtečník.
Máš se vším problém, místo toho psaní traktátů sem zkus věnovat čas něčemu jinému, díky za ochotu.
Davide, mohl bys do toho čtvrtečníku přidat mail, na který se dá reagovat? Snad nejsem jediný, kdo ho odebírá přes RSS a tam jaksi nejde odpovědět, i když bych občas rád zareagoval.
Ondro, jak se odebírá mail přes RSS? Díky... Je to david@cestujlevne.com
taclik: tady https://www.cestujlevne.com/hlidac-letenek :)
Davide, chodí mi to skrz váš "cestujlevne.com v2 Archive Feed" na téhle adrese https://us3.campaign-archive.com...a328e58f95. Nějak jsme si nevšiml, že už je nový.
Co kdyby se ten čtvrtečník posílal třeba už v pondělí? Stejně jako když VŘSR udělali až v listopadu. Nepřítele to zmate a inteligent to i tak pochopí.
Prosím chodí ten Davidův čtvrtečník? Poslední vydání mi přišlo 15.7.2021 a pak už nic. Rozhodně není ve spamu. Děkuji